Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MEL Bebek Spa ve Anne Bebek Aktivite Merkezi açıldı

NEVŞEHİR 05.11.2021 - 16:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MEL Bebek Spa ve Anne Bebek Aktivite Merkezi açıldı

Pedagog Sena Selcen Kaya tarafından Nevşehir’de anne ve bebek aktivite merkezi hizmete açıldı. Açılışa Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve birçok sayıda misafir katıldı.
  Pedagog Sena Selcan Kaya ; ’’Bugün burada en değerlilerimiz yaşam sevincimiz olan çocuklarımız için çıktığımız bu yolda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyuyorum hepinizin ayağına sağlık. Gayemiz yaşam telaşı içinde zaman zaman vakit ayıramadığımız, bazen kırgınlıklarına, yaralarına dokunamadığımız çocuklarımıza bir anne hassasiyeti ve pedagog farkındalığıyla dokunmak için yola çıktık. Bu yolda bana destek olan aileme ve açılışımıza gelen siz misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.   Açılış konuşmasını yapan Nevşehir Belediye Başkanı Savran, ‘’Hepiniz bu güzel açılışa hoşgeldiniz. Sağlıklı toplum sağlıklı bireylerden oluşur. Bir toplumun gelişmesinde ilerlemesinde çocukların ve gençlerin iyi yetiştirilmesi çok önemlidir. Nevşehirimize böyle bir aktivite kazandıran Sena Selcen Kaya’ya teşekkür ederiz şehrimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim’’ dedi.   Nevşehir’de açılışı olan MEL Anne ve Bebek Aktivite Merkezi çocuklar ile annelerin arasında ki iletişim sorununu sona erdirerek daha mutlu bir bebek için sizleri de bekliyor.  Adres: Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:70      
Pedagog Sena Selcen Kaya tarafından Nevşehir’de anne ve bebek aktivite merkezi hizmete açıldı. Açılışa Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve birçok sayıda misafir katıldı.

 

Pedagog Sena Selcan Kaya ; ’’Bugün burada en değerlilerimiz yaşam sevincimiz olan çocuklarımız için çıktığımız bu yolda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyuyorum hepinizin ayağına sağlık. Gayemiz yaşam telaşı içinde zaman zaman vakit ayıramadığımız, bazen kırgınlıklarına, yaralarına dokunamadığımız çocuklarımıza bir anne hassasiyeti ve pedagog farkındalığıyla dokunmak için yola çıktık. Bu yolda bana destek olan aileme ve açılışımıza gelen siz misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

Açılış konuşmasını yapan Nevşehir Belediye Başkanı Savran, ‘’Hepiniz bu güzel açılışa hoşgeldiniz. Sağlıklı toplum sağlıklı bireylerden oluşur. Bir toplumun gelişmesinde ilerlemesinde çocukların ve gençlerin iyi yetiştirilmesi çok önemlidir. Nevşehirimize böyle bir aktivite kazandıran Sena Selcen Kaya’ya teşekkür ederiz şehrimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim’’ dedi.

 

Nevşehir’de açılışı olan MEL Anne ve Bebek Aktivite Merkezi çocuklar ile annelerin arasında ki iletişim sorununu sona erdirerek daha mutlu bir bebek için sizleri de bekliyor. 

Adres: Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:70

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.