Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BAĞCILAR BELEDİYESİ’NDEN AK PARTİ’YE ZİYARET

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2013 - 19:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

BAĞCILAR BELEDİYESİ’NDEN AK PARTİ’YE ZİYARET

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Ak Parti İlçe Başkanı, İsmet Öztürk, ve beraberindeki heyet, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette İl Başkanı Kazım Sunar, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı beraberindeki bazı parti yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Keskin’e teşekkür etti. Nevşehir’e bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise, Kapadokya Bölgesine hayran kaldıklarını belirterek, ilerleyen dönemlerde bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. Ziyaretin anısına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İl Başkanı Kazım Sunar’a saat hediye etti.
İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Ak Parti İlçe Başkanı, İsmet Öztürk, ve beraberindeki heyet, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette İl Başkanı Kazım Sunar, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı beraberindeki bazı parti yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Keskin’e teşekkür etti.

Nevşehir’e bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise, Kapadokya Bölgesine hayran kaldıklarını belirterek, ilerleyen dönemlerde bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Ziyaretin anısına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İl Başkanı Kazım Sunar’a saat hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.