Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınışık, 'Nice kutlu zaferlere inşallah'

NEVŞEHİR 28.08.2021 - 12:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altınışık, 'Nice kutlu zaferlere inşallah'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık Zafer haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık Zafer haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.     Altınışık, "Merhum Sultan Alparslan'ın ve kutlu askerlerinin mirası olan 1071 Malazgirt Zaferi; sadece askeri bir zafer değildir. Bir diriliş, bir kıyam, bir kuruluştur. Nitekim bir Anadolu Selçuklu, bir Cihan İmparatorluğu olan Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasına sebep olmuştur. Malazgirt, aynı zamanda bin yıldır süren farklı etnik kökenden gelen Müslümanların toplumsal sözleşmesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu’nun kapılarını bizlere açan Merhum Sultan Alparslan’ı ve kutlu askerlerini, cennet vatanımız uğruna canını seve seve veren tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.  
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık Zafer haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık Zafer haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  

 

Altınışık, "Merhum Sultan Alparslan'ın ve kutlu askerlerinin mirası olan 1071 Malazgirt Zaferi; sadece askeri bir zafer değildir. Bir diriliş, bir kıyam, bir kuruluştur. Nitekim bir Anadolu Selçuklu, bir Cihan İmparatorluğu olan Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasına sebep olmuştur. Malazgirt, aynı zamanda bin yıldır süren farklı etnik kökenden gelen Müslümanların toplumsal sözleşmesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu’nun kapılarını bizlere açan Merhum Sultan Alparslan’ı ve kutlu askerlerini, cennet vatanımız uğruna canını seve seve veren tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.