Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

12-13 Ağustos'ta eğitimler verilecek

NEVŞEHİR 10.08.2021 - 10:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

12-13 Ağustos'ta eğitimler verilecek

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığından yapılan duyuruda Milli eğitim bakanlığı, TOBB, TOBB ETÜ işbirliğiyle yapılan eğitim çalışması hakkında açıklamalarda bulunuldu.  
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığından yapılan duyuruda Milli eğitim bakanlığı, TOBB, TOBB ETÜ işbirliğiyle yapılan eğitim çalışması hakkında açıklamalarda bulunuldu.     Açıklamada; "Milli Eğitim Bakanlığı, TOBB ve TOBB ETÜ arasında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Birliğimiz; protokol kapsamındaki okullarımızda görevli öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantıları organize etmektedir. 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü 19:00 - 20:00 saatleri arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamındaki 113 okulda görevli öğretmenlerimize yönelik çevrim içi "Yapay Zekaya Giriş Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Bilgilendirme toplantısı, öğretmenlerimizin Global AI Hub platformu üzerinden erişebilecekleri "Yapay Zeka'ya İlk Adım" ve "Herkes için Hiperotomasyon" eğitimleri ile devam edecek olup 12-13 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan "Öğretmenler için Kodlama Olmadan Makine Öğrenmesi" eğitimi ile son bulacaktır. Yapay Zekaya Giriş Bilgilendirme Toplantısı'nda öğretmenlerin yapay zeka ile ilgili bilmesi gereken temel prensipler ve lise öğrencilerine yapay zeka ile ilgili nasıl eğitim verilebileceği üzerinde durulacak olup 12-13 Ağustos tarihlerinde ise 2 gün süreyle kodlama olmadan makine öğrenmesi eğitimleri verilecektir. Bu eğitimlerde makine öğrenmesinin hayatımızdaki yeri, kullanım alanları ve örnekleri, makine öğrenmesinin tarihi gibi konular yer almaktadır. Ayrıca günümüzde makine öğrenmesi yöntemleri kullanılarak gerçekleştirilen projeler ve bu alanda kariyer hedefleyenlerin izlemesi gereken yollar anlatılacaktır" denildi.    
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığından yapılan duyuruda Milli eğitim bakanlığı, TOBB, TOBB ETÜ işbirliğiyle yapılan eğitim çalışması hakkında açıklamalarda bulunuldu.  

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığından yapılan duyuruda Milli eğitim bakanlığı, TOBB, TOBB ETÜ işbirliğiyle yapılan eğitim çalışması hakkında açıklamalarda bulunuldu.  

 

Açıklamada; "Milli Eğitim Bakanlığı, TOBB ve TOBB ETÜ arasında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Birliğimiz; protokol kapsamındaki okullarımızda görevli öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantıları organize etmektedir. 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü 19:00 - 20:00 saatleri arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamındaki 113 okulda görevli öğretmenlerimize yönelik çevrim içi "Yapay Zekaya Giriş Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Bilgilendirme toplantısı, öğretmenlerimizin Global AI Hub platformu üzerinden erişebilecekleri "Yapay Zeka'ya İlk Adım" ve "Herkes için Hiperotomasyon" eğitimleri ile devam edecek olup 12-13 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan "Öğretmenler için Kodlama Olmadan Makine Öğrenmesi" eğitimi ile son bulacaktır. Yapay Zekaya Giriş Bilgilendirme Toplantısı'nda öğretmenlerin yapay zeka ile ilgili bilmesi gereken temel prensipler ve lise öğrencilerine yapay zeka ile ilgili nasıl eğitim verilebileceği üzerinde durulacak olup 12-13 Ağustos tarihlerinde ise 2 gün süreyle kodlama olmadan makine öğrenmesi eğitimleri verilecektir. Bu eğitimlerde makine öğrenmesinin hayatımızdaki yeri, kullanım alanları ve örnekleri, makine öğrenmesinin tarihi gibi konular yer almaktadır. Ayrıca günümüzde makine öğrenmesi yöntemleri kullanılarak gerçekleştirilen projeler ve bu alanda kariyer hedefleyenlerin izlemesi gereken yollar anlatılacaktır" denildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.