Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SGK'nın araç ihalesi kafaları karıştırdı

NEVŞEHİR 07.08.2021 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SGK'nın araç ihalesi kafaları karıştırdı

Kamu kurumlarında tasarruf tedbirlerinin alınmaya başlandığı bugünlerde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün düzenlediği araç ihalesi kafaları karıştırdı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kamu kurumlarında tasarruf tedbirlerinin alınmaya başlandığı bugünlerde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün düzenlediği araç ihalesi kafaları karıştırdı.     Edinilen bilgiye göre İl Müdürünün kullanımına sunulan makam aracının dışında iki araç için daha ihale düzenlendi.     Aylık 10 -12 bin TL arasında kuruma ek bir masraf getireceği öngörülen söz konusu araçların neden kiralandığı sorusuna İl Müdürlüğü yetkililerinin yakın zamanda bir yanıt vermesi de bekleniyor.  
Kamu kurumlarında tasarruf tedbirlerinin alınmaya başlandığı bugünlerde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün düzenlediği araç ihalesi kafaları karıştırdı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kamu kurumlarında tasarruf tedbirlerinin alınmaya başlandığı bugünlerde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün düzenlediği araç ihalesi kafaları karıştırdı.  

 

Edinilen bilgiye göre İl Müdürünün kullanımına sunulan makam aracının dışında iki araç için daha ihale düzenlendi.  

 

Aylık 10 -12 bin TL arasında kuruma ek bir masraf getireceği öngörülen söz konusu araçların neden kiralandığı sorusuna İl Müdürlüğü yetkililerinin yakın zamanda bir yanıt vermesi de bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.