Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SYDV’ dan 800 Aileye Kurban Bayramı Yardımı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2013 - 10:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

SYDV’ dan 800 Aileye Kurban Bayramı Yardımı

Edinilen bilgiye göre; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde yardımların yapılması için aile başına 120 TL yardım yapılması öngörüldü. Ancak 120 TL’nin yeterli olmayacağı kanaatine varılarak ihtiyaç sahibi ailelere 150 TL olarak yardımın dağıtılması kararlaştırıldı. Bayram öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin eline ulaşması hedeflenen maddi desteğin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına maliyeti 120 Bin TL olacak. 
Edinilen bilgiye göre; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde yardımların yapılması için aile başına 120 TL yardım yapılması öngörüldü. Ancak 120 TL’nin yeterli olmayacağı kanaatine varılarak ihtiyaç sahibi ailelere 150 TL olarak yardımın dağıtılması kararlaştırıldı.
Bayram öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin eline ulaşması hedeflenen maddi desteğin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına maliyeti 120 Bin TL olacak. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.