Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sadabad Parkı ziyaretçi akınına uğradı

İLÇELER 21.07.2021 - 16:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sadabad Parkı ziyaretçi akınına uğradı

Gülşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan bölgenin en büyük piknik alanı ziyaretçi akınına uğradı.
  Gülşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yeni görünümü ile taraflı tarafız her kesimin büyük takdirini toplayan Sadabad parkı ziyaretçi akınına uğruyor. Nevşehir’in yanı sıra Kayseri, Kırşehir ve Aksaray’dan gelen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Sadabad Parkında deyim yerindeyse iğne atsanız yere düşmeyecek hale geldi.   Sadabad Parkına piknik için gelen vatandaşlar böylesine bir parkı kazandırarak ailelerin hoş zaman geçirmesini sağlayan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci ve Belediye çalışanlarına teşekkür ederiz dite görüş belirttiler.
Gülşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan bölgenin en büyük piknik alanı ziyaretçi akınına uğradı.

 

Gülşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yeni görünümü ile taraflı tarafız her kesimin büyük takdirini toplayan Sadabad parkı ziyaretçi akınına uğruyor. Nevşehir’in yanı sıra Kayseri, Kırşehir ve Aksaray’dan gelen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Sadabad Parkında deyim yerindeyse iğne atsanız yere düşmeyecek hale geldi.

 

Sadabad Parkına piknik için gelen vatandaşlar böylesine bir parkı kazandırarak ailelerin hoş zaman geçirmesini sağlayan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci ve Belediye çalışanlarına teşekkür ederiz dite görüş belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.