Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

4 Başkan 20 Yılda Yapamadı

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 13:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

4 Başkan 20 Yılda Yapamadı

Merkeze yakın olması itibariyle butik otelciliğin yaygınlaşabileceği uygun mekanları bulunan, son derece yeşil ve vadi turizmine de elverişli olan arazileriyle bu konuda da öne çıkarılabilecek olan Nar kasabasında 20 yılda turizmle ilgili sözler sadece söz olmakta kaldı. Kasabanın son 20 yılına damgasını vuran Süleyman Ergör, Mustafa Ekiz, Yusuf Kurugöllü ve Ali Erdoğmuş bu konuda kendilerinden bekleneni ne yazık ki verebilmiş değil. Nar kasabasına belediye başkan aday adayı olarak öne çıkan Eğitimci Yasin Ölmez’in ise turizm konusundaki atağının bu konuda dikkat çekici olduğu gözleniyor. 
Merkeze yakın olması itibariyle butik otelciliğin yaygınlaşabileceği uygun mekanları bulunan, son derece yeşil ve vadi turizmine de elverişli olan arazileriyle bu konuda da öne çıkarılabilecek olan Nar kasabasında 20 yılda turizmle ilgili sözler sadece söz olmakta kaldı.
Kasabanın son 20 yılına damgasını vuran Süleyman Ergör, Mustafa Ekiz, Yusuf Kurugöllü ve Ali Erdoğmuş bu konuda kendilerinden bekleneni ne yazık ki verebilmiş değil.
Nar kasabasına belediye başkan aday adayı olarak öne çıkan Eğitimci Yasin Ölmez’in ise turizm konusundaki atağının bu konuda dikkat çekici olduğu gözleniyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.