Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tayini çıkan personel için veda yemeği düzenlendi

NEVŞEHİR 26.06.2021 - 17:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tayini çıkan personel için veda yemeği düzenlendi

Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan başka kurumlara tayin olan kurum çalışanları için veda yemeği düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan başka kurumlara tayin olan kurum çalışanları için veda yemeği düzenlendi.    Kurum Sosyal Çalışmacı Büşra Doğan ve Kurum Öğretmeni Emre Elaçmaz tarafından organize edilen yemek Çardak yolu üzerinde bulunan Hint'li aşçıların, Hint mutfağı yemekleri ile bilinen Resstoranda yapıldı.    Kurum 2. Müdürü Y. Altan Korkut İzmir Açık Ceza İnfaz Kurumu, Kurum Psikoloğu Çağlar Var Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne, Teknisyen Mevlüt Kılıçarslan Eskişehir Açık Ceza İnfaz Kurumu, İnfaz ve Koruma Memuru Yaşar Ayerdem Silifke Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İnfaz ve Koruma Memuru Yusuf Köse Yozgat E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tayin oldukları Veda yemeğinde Kurum Müdürü Kağan Gençer görev yerleri değişen kurum çalışanlarına kurumda görev yaptıkları süre içerisinde hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde aynı şekilde başarılı olacaklarına inandığını belirterek, yemeğin düzenlenmesinde emeği olan Büşra Doğan ve Emre Elaçmaz'a ve yemeğe katılan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 
Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan başka kurumlara tayin olan kurum çalışanları için veda yemeği düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan başka kurumlara tayin olan kurum çalışanları için veda yemeği düzenlendi. 

 

Kurum Sosyal Çalışmacı Büşra Doğan ve Kurum Öğretmeni Emre Elaçmaz tarafından organize edilen yemek Çardak yolu üzerinde bulunan Hint'li aşçıların, Hint mutfağı yemekleri ile bilinen Resstoranda yapıldı. 

 

Kurum 2. Müdürü Y. Altan Korkut İzmir Açık Ceza İnfaz Kurumu, Kurum Psikoloğu Çağlar Var Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne, Teknisyen Mevlüt Kılıçarslan Eskişehir Açık Ceza İnfaz Kurumu, İnfaz ve Koruma Memuru Yaşar Ayerdem Silifke Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İnfaz ve Koruma Memuru Yusuf Köse Yozgat E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tayin oldukları Veda yemeğinde Kurum Müdürü Kağan Gençer görev yerleri değişen kurum çalışanlarına kurumda görev yaptıkları süre içerisinde hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde aynı şekilde başarılı olacaklarına inandığını belirterek, yemeğin düzenlenmesinde emeği olan Büşra Doğan ve Emre Elaçmaz'a ve yemeğe katılan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.