Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez sel ve çamur'a teslim

NEVŞEHİR 11.06.2021 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Suvermez sel ve çamur'a teslim

Nevşehir'in bir çok bölgesinde etkili olan yağış bazı yerleşim merkezlerinde etkisini daha çok gösterdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in bir çok bölgesinde etkili olan yağış bazı yerleşim merkezlerinde etkisini daha çok gösterdi.     Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez köyü de bunlardan biriydi. Köyde meydana gelen sel nedeniyle çamur birikintileri de oluştu. Sele karşı daha önceden tedbirli olan il özel idaresi ekipleri olumsuzluğa anında müdahale ederken, çamur birikintileri greyderle temizlendi.     Konuya ilişkin açıklamada bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, "Derinkuyu Suvermez köyümüzde yağışın sebep olduğu sel ile birlikte gelen çamurlar altyapıda büyük sorunlar oluşturmaması için İl özel idaremiz yol şube ekipleri müdahale ettiler" dedi.    
Nevşehir'in bir çok bölgesinde etkili olan yağış bazı yerleşim merkezlerinde etkisini daha çok gösterdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in bir çok bölgesinde etkili olan yağış bazı yerleşim merkezlerinde etkisini daha çok gösterdi.  

 

Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez köyü de bunlardan biriydi. Köyde meydana gelen sel nedeniyle çamur birikintileri de oluştu. Sele karşı daha önceden tedbirli olan il özel idaresi ekipleri olumsuzluğa anında müdahale ederken, çamur birikintileri greyderle temizlendi.  

 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, "Derinkuyu Suvermez köyümüzde yağışın sebep olduğu sel ile birlikte gelen çamurlar altyapıda büyük sorunlar oluşturmaması için İl özel idaremiz yol şube ekipleri müdahale ettiler" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.