Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İHH tarafından Gazze için yardım seferberliği başlatıldı

NEVŞEHİR 15.05.2021 - 14:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir İHH tarafından Gazze için yardım seferberliği başlatıldı

Katil İsrail’in havadan ve karadan vurduğu Gazze halkı için İHH Nevşehir tarafından yardım seferberliği başlatıldı.
  Günlük bin kişilik yemek çıkarılan Gazze Aşevinde en azından bir günlük yemek masraflarının Nevşehirli hayırseverlerce karşılanması ve saldırıda hasar alan binaların onarımı konusunda yardım için harekete geçildi.   İslam alemi için büyük öneme sahip Mescid-i Aksa’nın siyonistlerce ele geçirilmemesi için günlerdir canları pahasına mücadele veren Filistin halkının direnişi, terör devleti İsrail’in saldırganlığını artırdı.   Uçak, top ve füzelerle vurulan Gazze’deki Müslüman halka destek amacıyla çalışmaları başlatan İHH, Gazze Aşevinde pişirilen sıcak yemeği bir gün bile olsa karşılayacak.   Kişi başı yemek ücretinin 30 TL olduğu ve bin kişilik bedelin 30 Bin lira olduğu belirtilirken hayırseverler desteğe çağrıldı.   İHH Nevşehir İYD Başkanı Baki Öncel, “İşgalci İsrail'in saldırıları sonucu zor durumda olan Gazze halkını yalnız bırakmayalım. Nevşehir olarak yine bize yakıştığı gibi duyarlılığımızı göstererek zalime karşı durup, mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Katil İsrail’in havadan ve karadan vurduğu Gazze halkı için İHH Nevşehir tarafından yardım seferberliği başlatıldı.

 

Günlük bin kişilik yemek çıkarılan Gazze Aşevinde en azından bir günlük yemek masraflarının Nevşehirli hayırseverlerce karşılanması ve saldırıda hasar alan binaların onarımı konusunda yardım için harekete geçildi.

 

İslam alemi için büyük öneme sahip Mescid-i Aksa’nın siyonistlerce ele geçirilmemesi için günlerdir canları pahasına mücadele veren Filistin halkının direnişi, terör devleti İsrail’in saldırganlığını artırdı.

 

Uçak, top ve füzelerle vurulan Gazze’deki Müslüman halka destek amacıyla çalışmaları başlatan İHH, Gazze Aşevinde pişirilen sıcak yemeği bir gün bile olsa karşılayacak.

 

Kişi başı yemek ücretinin 30 TL olduğu ve bin kişilik bedelin 30 Bin lira olduğu belirtilirken hayırseverler desteğe çağrıldı.

 

İHH Nevşehir İYD Başkanı Baki Öncel, “İşgalci İsrail'in saldırıları sonucu zor durumda olan Gazze halkını yalnız bırakmayalım. Nevşehir olarak yine bize yakıştığı gibi duyarlılığımızı göstererek zalime karşı durup, mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.