Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Doksar salgın denetimlerine katıldı

NEVŞEHİR 16.03.2021 - 11:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Doksar salgın denetimlerine katıldı

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de İl Göç idaresi Müdürü Akif Doksar başkanlığında korona virüs denetimi yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de İl Göç idaresi Müdürü Akif Doksar başkanlığında korona virüs denetimi yapıldı.    İl Müdürü Akif oksar’ın b aşkanlık ettiği denetimlere Göç Uzmanı Emre Doğu eşlik etti.   2000 Evler mahallesi ve 15 Temmuz mahallesi başta olmak üzere üniversite yerleşkesi etrafı cadde ve sokakları gezerek Kovid-19 denetimi gerçekleştirildi.  Denetimler kapsamında esnafı ziyaret eden Doksar, esnaf ve vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de uyulması gereken tedbirler hakkında bilgiler verdi.  İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı denetim gerçekleştirdiklerini kaydeden Doksar, insanların yoğun olarak bulunduğu yerlerde çok yönlü denetim gerçekleştirdiklerini belirtti.   
İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de İl Göç idaresi Müdürü Akif Doksar başkanlığında korona virüs denetimi yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de İl Göç idaresi Müdürü Akif Doksar başkanlığında korona virüs denetimi yapıldı. 

 

İl Müdürü Akif oksar’ın b aşkanlık ettiği denetimlere Göç Uzmanı Emre Doğu eşlik etti.  

2000 Evler mahallesi ve 15 Temmuz mahallesi başta olmak üzere üniversite yerleşkesi etrafı cadde ve sokakları gezerek Kovid-19 denetimi gerçekleştirildi. 

Denetimler kapsamında esnafı ziyaret eden Doksar, esnaf ve vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de uyulması gereken tedbirler hakkında bilgiler verdi. 

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı denetim gerçekleştirdiklerini kaydeden Doksar, insanların yoğun olarak bulunduğu yerlerde çok yönlü denetim gerçekleştirdiklerini belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.