Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

50 öğrenciye Çanakkale Şehitlik ziyareti hediyesi

EĞİTİM 13.03.2021 - 10:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

50 öğrenciye Çanakkale Şehitlik ziyareti hediyesi

Gülşehir Belediyesi düzenlediği şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren 50 öğrenciyi Çanakkale'ye Şehitlik ziyaretine götürecek.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi düzenlediği şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren 50 öğrenciyi Çanakkale'ye Şehitlik ziyaretine götürecek.    Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un Safahat Kitabını Lise ve Ortaokul öğrencilerimiz ücretsiz olarak Belediyemizden temin edebilirler. 1 Mayıs tarihine kadar M. Akif Ersoy ve Asımın Nesli ile alakalı en güzel kompozisyon, şiir yada resim çalışması yapan ilk 50 öğrencimize Ücretsiz Çanakkale - Şehitlik ziyaret gezisi Belediyemizden. Gençler bende yanınızda olacağım" dedi.  
Gülşehir Belediyesi düzenlediği şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren 50 öğrenciyi Çanakkale'ye Şehitlik ziyaretine götürecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi düzenlediği şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren 50 öğrenciyi Çanakkale'ye Şehitlik ziyaretine götürecek.

  

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un Safahat Kitabını Lise ve Ortaokul öğrencilerimiz ücretsiz olarak Belediyemizden temin edebilirler. 1 Mayıs tarihine kadar M. Akif Ersoy ve Asımın Nesli ile alakalı en güzel kompozisyon, şiir yada resim çalışması yapan ilk 50 öğrencimize Ücretsiz Çanakkale - Şehitlik ziyaret gezisi Belediyemizden. Gençler bende yanınızda olacağım" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.