Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de bir otelde sevgili dehşeti

NEVŞEHİR 27.02.2021 - 19:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de bir otelde sevgili dehşeti

Nevşehir’de bir otelde sevgili dehşeti yaşandı. Nevşehir’in Avanos ilçesinden Nevşehir’de bir otele konaklamak için gelen iki sevgili arasında çıkan kavgada Halis Onur Demirtaş, Pınar Can’ı boğazını keserek öldürdü.
  Nevşehir’de bir otelde sevgili dehşeti yaşandı.  Nevşehir’de bulunan Viva otele konaklamak için gelen iki sevgili arasında çıkan kavgada  Halis Onur Demirtaş, Pınar Can’ı boğazını keserek öldürdü.                                  İddialara göre Pınar Can,  sevgilisi Halis Onur Demirtaş’a başka bir arkadaşı olduğunu söyledi. Ardından bu durumu öğrenen Halis Onur Demirtaş’a  Cinnet getirerek sevgilisi Pınar Can’ı üzerinde taşıdığı bıçağı ile Boğazından keserek öldürdü.   İhbar üzerine otele polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Halis Onur Demirtaş olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Pınar Can’ın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Nevşehir’de bir otelde sevgili dehşeti yaşandı. Nevşehir’in Avanos ilçesinden Nevşehir’de bir otele konaklamak için gelen iki sevgili arasında çıkan kavgada Halis Onur Demirtaş, Pınar Can’ı boğazını keserek öldürdü.

 

Nevşehir’de bir otelde sevgili dehşeti yaşandı.  Nevşehir’de bulunan Viva otele konaklamak için gelen iki sevgili arasında çıkan kavgada  Halis Onur Demirtaş, Pınar Can’ı boğazını keserek öldürdü.

                                

İddialara göre Pınar Can,  sevgilisi Halis Onur Demirtaş’a başka bir arkadaşı olduğunu söyledi. Ardından bu durumu öğrenen Halis Onur Demirtaş’a  Cinnet getirerek sevgilisi Pınar Can’ı üzerinde taşıdığı bıçağı ile Boğazından keserek öldürdü.

 

İhbar üzerine otele polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Halis Onur Demirtaş olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Pınar Can’ın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.