Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İHH Kadın Kolları çalışıyor, mazlumlar gülüyor

NEVŞEHİR 24.02.2021 - 09:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir İHH Kadın Kolları çalışıyor, mazlumlar gülüyor

Nevşehir İHH insani yardım derneği Hanım kolları yaptıkları çalışmalarla dikkat çekiyor.
  Mazlum coğrafyalar, dünya ve ülkemiz yetimlerine yönelik çalışmalar, katarakt, yetimhanelere tadilat ve tamirat desteği, balkanlarda Şule Yüksel şenler kız öğrenci yurdu için maddi destek..gibi birçok çalışmalarda gördüğümüz Nevşehir İHH insani yardım derneği Hanım kolları yaptıkları çalışmalara yeni bir şu kuyusu açarak devam ediyor.   İyiliğin Atölyesinde ürettikleri ürünleri ( mantı, turşu, makarna, yaprak sarması, sütlü börek ) sipariş usulü yaparak geliriyle Zimbabwe de NEVŞEHİR İHH ECRİN SU KUYUSU açarak Afrika insanına kadar uzanıp adeta hizmette sınır tanımadan zamanlarını en verimli bir şekilde değerlendiriyorlar..
Nevşehir İHH insani yardım derneği Hanım kolları yaptıkları çalışmalarla dikkat çekiyor.

 

Mazlum coğrafyalar, dünya ve ülkemiz yetimlerine yönelik çalışmalar, katarakt, yetimhanelere tadilat ve tamirat desteği, balkanlarda Şule Yüksel şenler kız öğrenci yurdu için maddi destek..gibi birçok çalışmalarda gördüğümüz Nevşehir İHH insani yardım derneği Hanım kolları yaptıkları çalışmalara yeni bir şu kuyusu açarak devam ediyor.

 

İyiliğin Atölyesinde ürettikleri ürünleri ( mantı, turşu, makarna, yaprak sarması, sütlü börek ) sipariş usulü yaparak geliriyle Zimbabwe de NEVŞEHİR İHH ECRİN SU KUYUSU açarak Afrika insanına kadar uzanıp adeta hizmette sınır tanımadan zamanlarını en verimli bir şekilde değerlendiriyorlar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.