Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Burası da geriden geriye bakmalık kaldı

NEVŞEHİR 11.02.2021 - 12:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Burası da geriden geriye bakmalık kaldı

Nevşehir belediye başkanlığı binasının karşısında bulunan etrafı demir bariyerlerle çevrilen alan ne olacak?.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir belediye başkanlığı binasının karşısında bulunan etrafı demir bariyerlerle çevrilen alan ne olacak?.     Nevşehir'e yıllarca otel ve ardından il müftülüğü olarak hizmet ettikten sonra kale ve civarındaki tarihi yerleşimin bulunmasının ardından bu son halini alan alanın ilerleyen süreçte nasıl değerlendirileceği merak konusu.     Tarihi Kurşunlu Camiinin hemen altına da denk gelen alanın camideki restorasyon çalışmalarından sonra nasıl bir işlevsellik göstereceği de bilinmiyor. Adeta yanından bak geç misali ortada kalan nasıl bir değerlendirmeye tabi tutulacağına dair şimdilik kimsenin bir açıklama yapmaması da dikkatlerden kaçmıyor.  
Nevşehir belediye başkanlığı binasının karşısında bulunan etrafı demir bariyerlerle çevrilen alan ne olacak?.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir belediye başkanlığı binasının karşısında bulunan etrafı demir bariyerlerle çevrilen alan ne olacak?.  

 

Nevşehir'e yıllarca otel ve ardından il müftülüğü olarak hizmet ettikten sonra kale ve civarındaki tarihi yerleşimin bulunmasının ardından bu son halini alan alanın ilerleyen süreçte nasıl değerlendirileceği merak konusu.  

 

Tarihi Kurşunlu Camiinin hemen altına da denk gelen alanın camideki restorasyon çalışmalarından sonra nasıl bir işlevsellik göstereceği de bilinmiyor. Adeta yanından bak geç misali ortada kalan nasıl bir değerlendirmeye tabi tutulacağına dair şimdilik kimsenin bir açıklama yapmaması da dikkatlerden kaçmıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.