Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Savran, 'Görev verilirse göreve hazırım'

GÜNCEL 01.02.2021 - 22:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Savran, 'Görev verilirse göreve hazırım'

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın istifasının ardından AK Parti’den belediye başkanı arayışlarında sona gelindi.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın istifasının ardından AK Parti’de Belediye Meclis üyelerinden Dr. Mehmet Savran’ın 4 Şubat Perşembe günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde Belediye Başkan adayı olduğunu ve Nevşehir’in yeni Belediye Başkanı olarak Mehmet Savran’ın meclis üyelerinin oylarıyla seçileceği öğrenildi.   AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Savran, “ Son günlerde Belediye Başkanlığı için kamuoyunda ismin sıklıkla çıkmakta olduğunu gördüm. Bizde AK Parti’nin bir neferi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın istifasının ardından AK Parti’den belediye başkanı arayışlarında sona gelindi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın istifasının ardından AK Parti’de Belediye Meclis üyelerinden Dr. Mehmet Savran’ın 4 Şubat Perşembe günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde Belediye Başkan adayı olduğunu ve Nevşehir’in yeni Belediye Başkanı olarak Mehmet Savran’ın meclis üyelerinin oylarıyla seçileceği öğrenildi.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Savran, “ Son günlerde Belediye Başkanlığı için kamuoyunda ismin sıklıkla çıkmakta olduğunu gördüm. Bizde AK Parti’nin bir neferi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.