Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Köylere akıllı su sayaçları takılıyor

NEVŞEHİR 30.01.2021 - 13:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Köylere akıllı su sayaçları takılıyor

Nevşehir merkeze bağlı köylerine de akıllı su sayaçları takılmaya devam ediliyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı köylerine de akıllı su sayaçları takılmaya devam ediliyor.     İl Özel idaresinin çalışmalarıyla birlikte Nevşehir'e bağlı köy ve kabalarda vatandaşların gerek su kullanımının net bir şekilde belirlenmesi gerekse su tasarrufunun da sağlanması amacıyla akıllı su sayaçlarının kullanımına geçiliyor.     İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, İl Genel Meclisi üyesi Haydar Çiftçi ile birlikte Merkeze bağlı icik ve Güvercinlik köylerinde takılan akıllı su sayaçlarını yerinde inceledi. 
Nevşehir merkeze bağlı köylerine de akıllı su sayaçları takılmaya devam ediliyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı köylerine de akıllı su sayaçları takılmaya devam ediliyor.  

 

İl Özel idaresinin çalışmalarıyla birlikte Nevşehir'e bağlı köy ve kabalarda vatandaşların gerek su kullanımının net bir şekilde belirlenmesi gerekse su tasarrufunun da sağlanması amacıyla akıllı su sayaçlarının kullanımına geçiliyor.  

 

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, İl Genel Meclisi üyesi Haydar Çiftçi ile birlikte Merkeze bağlı icik ve Güvercinlik köylerinde takılan akıllı su sayaçlarını yerinde inceledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.