Sitenin sağında bir giydirme reklam

'Nörüyonuz, reklam neyim virmiyonuz mu?'

NEVŞEHİR 30.01.2021 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

'Nörüyonuz, reklam neyim virmiyonuz mu?'

Nevşehir Belediyesi kaldırım taşlarına yazdığı ilginç ifadelerin ardından şimdi de ilginç ve yöreye has ifadelerle bilbordlarına reklam talebinde bulunuyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesi kaldırım taşlarına yazdığı ilginç ifadelerin ardından şimdi de ilginç ve yöreye has ifadelerle bilbordlarına reklam talebinde bulunuyor.    Yakın zamana kadar ihale ile özel firmalar tarafından işletilen bilbordlar artık Nevşehir Belediyesi bünyesinde kurulan şirket tarafından işletiliyor.     O şirket bilbordlarına, "Nörüyonuz, reklam neyim virmiyonuz mu. Gadasını aldıklarım" ifadelerinin yer aldığı ilginç ve bir o kadar dikkat çeken işte bu içeriği astı.    
Nevşehir Belediyesi kaldırım taşlarına yazdığı ilginç ifadelerin ardından şimdi de ilginç ve yöreye has ifadelerle bilbordlarına reklam talebinde bulunuyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesi kaldırım taşlarına yazdığı ilginç ifadelerin ardından şimdi de ilginç ve yöreye has ifadelerle bilbordlarına reklam talebinde bulunuyor. 

 

Yakın zamana kadar ihale ile özel firmalar tarafından işletilen bilbordlar artık Nevşehir Belediyesi bünyesinde kurulan şirket tarafından işletiliyor.  

 

O şirket bilbordlarına, "Nörüyonuz, reklam neyim virmiyonuz mu. Gadasını aldıklarım" ifadelerinin yer aldığı ilginç ve bir o kadar dikkat çeken işte bu içeriği astı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.