Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türker, 'Ülkü Ocakları hesap sormaz gerekeni yapar'

SİYASET 20.01.2021 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türker, 'Ülkü Ocakları hesap sormaz gerekeni yapar'

Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapatılmasına yönelik sosyal medyada çıkan haberlere Nevşehir Ülkü ocakları çok sert tepki gösterdi.
  Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapatılmasına yönelik sosyal medyada çıkan haberlere Nevşehir Ülkü ocakları çok sert tepki gösterdi.   Düşlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları'nın kapatıldığını görenlerin akıbetleri, elbet beyhude bir rüyadan uyanmak ve teşkilatların ilelebet ayakta olduğunu görmek olacağını söyleyen Nevşehri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, “Ülkü Ocakları ne kravatlı pkklıların, ne politika dansözlerinin ne de kişisel hesapları için benliğini satanların ağzına alabileceği bir yer değildir.” dedi.   Ülkü Ocakları’nın ilim, irfan yuvası, İslam'ın sönmeyen ateşi ve Türklüğün durdurulamaz rüzgar olduğunu söyleyen Başkan Türker o çok konuşulacak açıklamalarında şunları söyledi;   Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapatılmasını isteyenler, Ülkü Ocakları’nın karşısında yer alanlar bilinmelidir ki bugüne kadar sadece ve sadece şeref yoksunu Pkklı, Fetöcü izansızlar, haysiyetsiz ve vatansızlar olmuştur. Ülkü Ocaklarına düşmanlık edenin kanından şüphe etmeyiniz. O kanın BOZUK olduğuna kefiliz.   Hesap sormak istiyorsanız pkklıları azmettiren 846 insanın canından olmasına sebep olan, 7 bin insanın yaralanmasına neden olan, bebek katillerinden hesap sorun, işinize bakın” dedi  
Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapatılmasına yönelik sosyal medyada çıkan haberlere Nevşehir Ülkü ocakları çok sert tepki gösterdi.

 

Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapatılmasına yönelik sosyal medyada çıkan haberlere Nevşehir Ülkü ocakları çok sert tepki gösterdi.

 

Düşlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları'nın kapatıldığını görenlerin akıbetleri, elbet beyhude bir rüyadan uyanmak ve teşkilatların ilelebet ayakta olduğunu görmek olacağını söyleyen Nevşehri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, “Ülkü Ocakları ne kravatlı pkklıların, ne politika dansözlerinin ne de kişisel hesapları için benliğini satanların ağzına alabileceği bir yer değildir.” dedi.

 

Ülkü Ocakları’nın ilim, irfan yuvası, İslam'ın sönmeyen ateşi ve Türklüğün durdurulamaz rüzgar olduğunu söyleyen Başkan Türker o çok konuşulacak açıklamalarında şunları söyledi;

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapatılmasını isteyenler, Ülkü Ocakları’nın karşısında yer alanlar bilinmelidir ki bugüne kadar sadece ve sadece şeref yoksunu Pkklı, Fetöcü izansızlar, haysiyetsiz ve vatansızlar olmuştur. Ülkü Ocaklarına düşmanlık edenin kanından şüphe etmeyiniz. O kanın BOZUK olduğuna kefiliz.

 

Hesap sormak istiyorsanız pkklıları azmettiren 846 insanın canından olmasına sebep olan, 7 bin insanın yaralanmasına neden olan, bebek katillerinden hesap sorun, işinize bakın” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.