Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

24 Kasım Öğretmenler Günü şiir yarışması 1.liği Kardelen Kolejinin

EĞİTİM 14.01.2021 - 13:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

24 Kasım Öğretmenler Günü şiir yarışması 1.liği Kardelen Kolejinin

Kardelen Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir yarışmasında il 1.si oldu.
  Kardelen Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir yarışmasında il 1.si oldu.   Özel Kardelen Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Ada BAĞCI, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada “CANIM ÖĞRETMENİM” şiiri ile il 1.si oldu.   Teması “Öğretmenim” olarak belirlenen yarışmada öğrencilerimizin öğretmenleri ile ilgili duygularını şiir biçiminde ifade etmelerine olanak sağlamak amaçlanmıştır.   6. sınıf öğrencimiz Ada BAĞCI tarafından yazılan CANIM ÖĞRETMENİM şiiri: CANIM ÖĞRETMENİM Hayattaki en önemli mesleği yapan sensin, Güler yüzlü, ay yüzlü öğretmenimsin, Anne, baba gibi kucak açtın, kıymetlimsin, Benim bilgi kaynağım, canım öğretmenim. Okumayı, yazmayı öğreten; sevgisiyle güven veren, Düştüğümde kaldıran, doğruyu, yanlışı öğreten, Yoluma ışık tutan güneşim oldun sen, Benim öğreticim, canım öğretmenim. İlk seninle okudum, ilk seninle yazdım, Verdiğin bilgilerle ufkumu açtın, Sağlam bir bina gibi temelimi sen attın, Bakışlarınla kalbimi ısıttın, benim canım öğretmenim. Senin gibi öğretmen olmak istiyorum, Öğrencilerime bilgiyi, iyi bir insan olmayı öğretmeyi hedefliyorum, Senin gösterdiğin yolda nasıl yürüyeceğimi iyi biliyorum, Büyüdüğümde çok iyi bir öğretmen olacağıma söz veriyorum, Bana öğretmenliği sevdiren, canım öğretmenim. Öğrencimizi tebrik ediyor ve onu yetiştiren öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyoruz.  
Kardelen Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir yarışmasında il 1.si oldu.

 

Kardelen Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir yarışmasında il 1.si oldu.

 

Özel Kardelen Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Ada BAĞCI, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada “CANIM ÖĞRETMENİM” şiiri ile il 1.si oldu.

 

Teması “Öğretmenim” olarak belirlenen yarışmada öğrencilerimizin öğretmenleri ile ilgili duygularını şiir biçiminde ifade etmelerine olanak sağlamak amaçlanmıştır.

 

6. sınıf öğrencimiz Ada BAĞCI tarafından yazılan CANIM ÖĞRETMENİM şiiri:

CANIM ÖĞRETMENİM

Hayattaki en önemli mesleği yapan sensin,

Güler yüzlü, ay yüzlü öğretmenimsin,

Anne, baba gibi kucak açtın, kıymetlimsin,

Benim bilgi kaynağım, canım öğretmenim.

Okumayı, yazmayı öğreten; sevgisiyle güven veren,

Düştüğümde kaldıran, doğruyu, yanlışı öğreten,

Yoluma ışık tutan güneşim oldun sen,

Benim öğreticim, canım öğretmenim.

İlk seninle okudum, ilk seninle yazdım,

Verdiğin bilgilerle ufkumu açtın,

Sağlam bir bina gibi temelimi sen attın,

Bakışlarınla kalbimi ısıttın, benim canım öğretmenim.

Senin gibi öğretmen olmak istiyorum,

Öğrencilerime bilgiyi, iyi bir insan olmayı öğretmeyi hedefliyorum,

Senin gösterdiğin yolda nasıl yürüyeceğimi iyi biliyorum,

Büyüdüğümde çok iyi bir öğretmen olacağıma söz veriyorum,

Bana öğretmenliği sevdiren, canım öğretmenim.

Öğrencimizi tebrik ediyor ve onu yetiştiren öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.