Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Kaymakamı Koyuncu, sokağa çıkma kısıtlamasını denetledi

İLÇELER 06.12.2020 - 21:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl Kaymakamı Koyuncu, sokağa çıkma kısıtlamasını denetledi

Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu sokağa çıkma kısıtlamasında denetim gerçekleştirdi.
  Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, İlçe Jandarma Komutanı Eftal Kaplan ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Tan, ile birlikte ilçe merkezinde kısıtlamada esnafın ve vatandaşların kurallara uyup uymadıklarını denetlediler.    Acıgöl ilçe merkezindeki İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kapama noktalarını da denetleyen Kaymakam Koyuncu, Sokağa çıkma kısıtlamasında halkımızın gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyoruz. Hassasiyetimizi bu süreçte göstermeye devam ederek zorunlu haller dışında lütfen evlerimizden dışarı çıkmayalım dedi.
Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu sokağa çıkma kısıtlamasında denetim gerçekleştirdi.

 

Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, İlçe Jandarma Komutanı Eftal Kaplan ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Tan, ile birlikte ilçe merkezinde kısıtlamada esnafın ve vatandaşların kurallara uyup uymadıklarını denetlediler. 

 

Acıgöl ilçe merkezindeki İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kapama noktalarını da denetleyen Kaymakam Koyuncu, Sokağa çıkma kısıtlamasında halkımızın gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyoruz. Hassasiyetimizi bu süreçte göstermeye devam ederek zorunlu haller dışında lütfen evlerimizden dışarı çıkmayalım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.