Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile görüştü

SİYASET 30.10.2020 - 14:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile görüştü

AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile çiğ süt destek prim ödemeleri hakkında görüşme gerçekleştirdi.
  AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  ile çiğ süt destek prim ödemeleri hakkında görüşme gerçekleştirdi.   Menekşe konuya ilişkin  açıklamasında şunları kaydetti; ''Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 40 kuruşluk Çiğ Süt Destek Prim ödemelerinin, Temmuz ve Ağustos ayları için önümüzdeki hafta gerçekleşecektir, süt üreticilerimize hayırlı olsun. Bizlere olan desteğini esirgemeyen ve taleplerimize kayıtsız kalmayan Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’ye şahsım ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.''
AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile çiğ süt destek prim ödemeleri hakkında görüşme gerçekleştirdi.

 

AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  ile çiğ süt destek prim ödemeleri hakkında görüşme gerçekleştirdi.

 

Menekşe konuya ilişkin  açıklamasında şunları kaydetti;

''Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 40 kuruşluk Çiğ Süt Destek Prim ödemelerinin, Temmuz ve Ağustos ayları için önümüzdeki hafta gerçekleşecektir, süt üreticilerimize hayırlı olsun. Bizlere olan desteğini esirgemeyen ve taleplerimize kayıtsız kalmayan Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’ye şahsım ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.