Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2021 bütçe çalışmaları başladı

NEVŞEHİR 15.10.2020 - 13:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

2021 bütçe çalışmaları başladı

Nevşehir İl Özel İdaresinde 2021 bütçe hazırlıkları başladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel İdaresinde 2021 bütçe hazırlıkları başladı.     İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç ve Plan bütçe komisyonu üyesi il genel meclisi üyelerinin çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak gelecek yılın bütçesinin meclise sunulması bekleniyor.     Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, "İl özel idaremizin 2021 yılı bütçe çalışmasına plan Bütçe Komisyonunda görevli Meclis üyelerimiz Serkan Feralan, Yakup Zağlanmış, Haydar Çiftçi ve Enver Türkmen ile birlikte çalışmaya başladık" ifadelerinde bulundu.    
Nevşehir İl Özel İdaresinde 2021 bütçe hazırlıkları başladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel İdaresinde 2021 bütçe hazırlıkları başladı.  

 

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç ve Plan bütçe komisyonu üyesi il genel meclisi üyelerinin çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak gelecek yılın bütçesinin meclise sunulması bekleniyor.  

 

Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, "İl özel idaremizin 2021 yılı bütçe çalışmasına plan Bütçe Komisyonunda görevli Meclis üyelerimiz Serkan Feralan, Yakup Zağlanmış, Haydar Çiftçi ve Enver Türkmen ile birlikte çalışmaya başladık" ifadelerinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.