Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Madeni İşler Odasından örnek uygulama

NEVŞEHİR 07.10.2020 - 14:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Madeni İşler Odasından örnek uygulama

Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Covid 19 hastalığını atlatmış ve plazma kan verebilecek durumda olanların bilgilerini depolamaya başladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Covid 19 hastalığını atlatmış ve plazma kan verebilecek durumda olanların bilgilerini depolamaya başladı.     Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, "Oda yönetim kurulumuzun almış olduğu karar ile; odamız üyelerinden Covid 19 hastalığını atlatmış olan üyelerimizin odamıza isimlerini ve kan gruplarını yazdırmaları neticesinde bilgi deposu oluşturulacaktır. Daha sonra üyelerimizden plazma kana ihtiyacı olanlara daha hızlı ulaşılması amaçlanmaktadır. Hastalığı atlatmış olan üyelerimizin odamıza isimlerini yazdırmalarını rica ederim" dedi.  
Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Covid 19 hastalığını atlatmış ve plazma kan verebilecek durumda olanların bilgilerini depolamaya başladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Covid 19 hastalığını atlatmış ve plazma kan verebilecek durumda olanların bilgilerini depolamaya başladı.  

 

Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, "Oda yönetim kurulumuzun almış olduğu karar ile; odamız üyelerinden Covid 19 hastalığını atlatmış olan üyelerimizin odamıza isimlerini ve kan gruplarını yazdırmaları neticesinde bilgi deposu oluşturulacaktır. Daha sonra üyelerimizden plazma kana ihtiyacı olanlara daha hızlı ulaşılması amaçlanmaktadır. Hastalığı atlatmış olan üyelerimizin odamıza isimlerini yazdırmalarını rica ederim" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.