Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’de Ali Türker sesleri yükseliyor

SİYASET 06.10.2020 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP’de Ali Türker sesleri yükseliyor

MHP İl Başkanlığı İl kongresi 11 Ekim Pazar günü yapılacak onun öncesinde ise partililerden İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’e destek her geçen gün artıyor.
  MHP’de hafta sonunda yapılacak olan il kongresi öncesinde İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’in yanı sıra mevcut başkan İlhan Kaya’nın listeleri şekillenmeye başlarken adaylar ilçe ziyaretlerinde bulunarak delegelerden kongre öncesinde destek istiyor.   Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine gelmesinin ardından Nevşehir Ülkü Ocakları’nda bir hareketlilik sağlayan ve uzun yıllar hayali kurulan Ülkü Ocakları’na bina kazandıran Ali Türker’e parti delegelerinden yoğun ilgi bulunuyor. Son yapılan genel ve yerel seçimlerin ardından partide derin bir sessizliğin hakim olduğu ve bu sessizliğin ise Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’in MHP İl Başkanlığını kazanması halinde hareketliliğin artacağı görüşünde olan parti delegeleri MHP’de artık bir değişimin olması gerektiğini ifade ediyor.
MHP İl Başkanlığı İl kongresi 11 Ekim Pazar günü yapılacak onun öncesinde ise partililerden İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’e destek her geçen gün artıyor.

 

MHP’de hafta sonunda yapılacak olan il kongresi öncesinde İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’in yanı sıra mevcut başkan İlhan Kaya’nın listeleri şekillenmeye başlarken adaylar ilçe ziyaretlerinde bulunarak delegelerden kongre öncesinde destek istiyor.

 

Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine gelmesinin ardından Nevşehir Ülkü Ocakları’nda bir hareketlilik sağlayan ve uzun yıllar hayali kurulan Ülkü Ocakları’na bina kazandıran Ali Türker’e parti delegelerinden yoğun ilgi bulunuyor. Son yapılan genel ve yerel seçimlerin ardından partide derin bir sessizliğin hakim olduğu ve bu sessizliğin ise Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’in MHP İl Başkanlığını kazanması halinde hareketliliğin artacağı görüşünde olan parti delegeleri MHP’de artık bir değişimin olması gerektiğini ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.