Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeni hizmet binası konusunda belirsizlik sürüyor

NEVŞEHİR 22.08.2020 - 14:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yeni hizmet binası konusunda belirsizlik sürüyor

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasına kavuşturulması konusunda belirsizlik sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasına kavuşturulması konusunda belirsizlik sürüyor.     Eski İl Müdürünün kamuoyuna açıkladığı üzere Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün yeni hizmet binası için eski Bağkur İl müdürlüğü binasında karar kıldığı belirtilmişti    SGK Eski İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba, eski Bağ-kur il müdürlüğü binasının kurumun yeni hizmet binası için önerildiğini ancak SGK Genel Müdürlüğünden bu konuda tam ve net bir kararın henüz kendilerine ulaşmadığını dile getirmişti.  
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasına kavuşturulması konusunda belirsizlik sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasına kavuşturulması konusunda belirsizlik sürüyor.  

 

Eski İl Müdürünün kamuoyuna açıkladığı üzere Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün yeni hizmet binası için eski Bağkur İl müdürlüğü binasında karar kıldığı belirtilmişti 

 

SGK Eski İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba, eski Bağ-kur il müdürlüğü binasının kurumun yeni hizmet binası için önerildiğini ancak SGK Genel Müdürlüğünden bu konuda tam ve net bir kararın henüz kendilerine ulaşmadığını dile getirmişti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.