Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, Şoförler odasını ziyaret etti

NEVŞEHİR 12.08.2020 - 15:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel, Şoförler odasını ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, göreve başlamasının ardından kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretlerine Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odasını ziyaret etti. Burada oda başkanı Mustafa Düzgün ile bir süre sohbet eden Vali Becel, oda çalışmaları hakkında Düzgün’den bilgiler aldı.   Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Oda Başkanı Mustafa Düzgün açıklamasında, “ Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel Odamızı ziyaret ettiler. Kendilerine teşriflerinden dolayı şahsım ve camiam adına şükranlarımı sunarım” dedi.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, göreve başlamasının ardından kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretlerine Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odasını ziyaret etti. Burada oda başkanı Mustafa Düzgün ile bir süre sohbet eden Vali Becel, oda çalışmaları hakkında Düzgün’den bilgiler aldı.

 

Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Oda Başkanı Mustafa Düzgün açıklamasında, “ Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel Odamızı ziyaret ettiler. Kendilerine teşriflerinden dolayı şahsım ve camiam adına şükranlarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.