Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Halk otobüsleri daha sık denetlenmeli

NEVŞEHİR 10.08.2020 - 15:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Halk otobüsleri daha sık denetlenmeli

Sonbahara yaklaştığımız şu günlerde tüm ülke genelinde Korona virüs vakalarının artışa geçtiği ne yazık ki bir gerçek.
  NEVŞEHİR(MHA) Sonbahara yaklaştığımız şu günlerde tüm ülke genelinde Korona virüs vakalarının artışa geçtiği ne yazık ki bir gerçek.     Sonbahar aylarıyla birlikte mevsimsel grip vakalarının artışa geçmesiyle birlikte Korona virüs vakalarının da tam anlaşılamamasından edişe ediliyor.     İşte tamda böyle bir ortamda Nevşehir'de de halkın toplu olarak kullandığı araçların denetimlerinin de artırılması, yurt genelinde ilan edilen denetimlerden ziyade il genelinde ve merkezinde toplu taşıma araçlarında uyulması gereken kurallarla ilgili denetimlerin daha da artırılması bekleniyor.
Sonbahara yaklaştığımız şu günlerde tüm ülke genelinde Korona virüs vakalarının artışa geçtiği ne yazık ki bir gerçek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Sonbahara yaklaştığımız şu günlerde tüm ülke genelinde Korona virüs vakalarının artışa geçtiği ne yazık ki bir gerçek.  

 

Sonbahar aylarıyla birlikte mevsimsel grip vakalarının artışa geçmesiyle birlikte Korona virüs vakalarının da tam anlaşılamamasından edişe ediliyor.  

 

İşte tamda böyle bir ortamda Nevşehir'de de halkın toplu olarak kullandığı araçların denetimlerinin de artırılması, yurt genelinde ilan edilen denetimlerden ziyade il genelinde ve merkezinde toplu taşıma araçlarında uyulması gereken kurallarla ilgili denetimlerin daha da artırılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.