Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkücülerinden Ankara çıkartması

NEVŞEHİR 10.08.2020 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Ülkücülerinden Ankara çıkartması

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım öncülüğünde düzenlenen İl Ocak Başkanları istişare toplantısına katıldı.
  Geçtiğimiz aylarda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin takdiri ile Ülkü Ocakları Genel Başkanlığına atanan Ahmet Yiğit Yıldırım il başkanları ile toplantılar gerçekleştirdi.  Ülkü Ocakları Genel Merkez binasında yapılan toplantıya Nevşehir’i temsilen Ocak Başkanı Ali Türker katıldı.   İstişarelerin yapıldığı toplantının ardından Ocak Başkanı Ali Türker, Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Genel Başkan Yardımcıları ve Genel Merkez Yöneticileri ile bire bir görüşmeler yaparak yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım öncülüğünde düzenlenen İl Ocak Başkanları istişare toplantısına katıldı.

 

Geçtiğimiz aylarda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin takdiri ile Ülkü Ocakları Genel Başkanlığına atanan Ahmet Yiğit Yıldırım il başkanları ile toplantılar gerçekleştirdi.  Ülkü Ocakları Genel Merkez binasında yapılan toplantıya Nevşehir’i temsilen Ocak Başkanı Ali Türker katıldı.

 

İstişarelerin yapıldığı toplantının ardından Ocak Başkanı Ali Türker, Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Genel Başkan Yardımcıları ve Genel Merkez Yöneticileri ile bire bir görüşmeler yaparak yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.