Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’den Nevşehir’e tarihi armağan

GÜNCEL 27.07.2020 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen’den Nevşehir’e tarihi armağan

Çeyrek asırlık tecrübesiyle ve elde ettiği hem sosyal hem de akademik başarılarla Nevşehir’in “Öncü Kurumu” olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir, Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde ederek Türkiye 1.si oldu.
  Çeyrek asırlık tecrübesiyle ve elde ettiği hem sosyal hem de akademik başarılarla Nevşehir’in “Öncü Kurumu” olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir, Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde ederek Türkiye 1.si oldu. 27.07.2020 tarihinde ÖSYM tarafından YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Özel Kardelen Fen Lisesi Öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir, Nevşehir’in gelmiş geçmiş en iyi derecesini elde ederek ÖSYM resmi sonuçlarına göre Türkiye 1.si olmuştur. Elde edilen bu başarı neticesinde konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, “Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak ülke arenasında ilimizi gururlandıran bir başarıyı daha elde etmenin gururunu yaşamaktayız. Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencimiz Hüseyin Kağan Özdemir, ÖSYM resmi sonuçlarına göre 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olmuştur. Şampiyonların adresi olan Özel Kardelen Eğitim Kurumları adına öğrencimiz Hüseyin Kağan Özdemir’i, öğrencimizin kurumumuz çatısı altında geçirdiği 8 yıllık eğitim-öğretim hayatı boyunca bizlerden desteklerini bir an olsun bile esirgemeyen saygıdeğer velilerim Mahir & Serpil Özdemir çiftini ve öğrencilerimizin en iyi yerlere gelmesi için her koşulda ellerinden gelenin en iyisini yapan bölgemizin tartışmasız şekilde lideri konumunda bulunan, dev başarının mimarı dev kadromuza kendi adıma ve kurumum adına en kalbi şekilde teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Çeyrek asırlık tecrübesiyle ve elde ettiği hem sosyal hem de akademik başarılarla Nevşehir’in “Öncü Kurumu” olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir, Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde ederek Türkiye 1.si oldu.

 

Çeyrek asırlık tecrübesiyle ve elde ettiği hem sosyal hem de akademik başarılarla Nevşehir’in “Öncü Kurumu” olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir, Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde ederek Türkiye 1.si oldu.



27.07.2020 tarihinde ÖSYM tarafından YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Özel Kardelen Fen Lisesi Öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir, Nevşehir’in gelmiş geçmiş en iyi derecesini elde ederek ÖSYM resmi sonuçlarına göre Türkiye 1.si olmuştur. Elde edilen bu başarı neticesinde konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, “Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak ülke arenasında ilimizi gururlandıran bir başarıyı daha elde etmenin gururunu yaşamaktayız. Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencimiz Hüseyin Kağan Özdemir, ÖSYM resmi sonuçlarına göre 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olmuştur. Şampiyonların adresi olan Özel Kardelen Eğitim Kurumları adına öğrencimiz Hüseyin Kağan Özdemir’i, öğrencimizin kurumumuz çatısı altında geçirdiği 8 yıllık eğitim-öğretim hayatı boyunca bizlerden desteklerini bir an olsun bile esirgemeyen saygıdeğer velilerim Mahir & Serpil Özdemir çiftini ve öğrencilerimizin en iyi yerlere gelmesi için her koşulda ellerinden gelenin en iyisini yapan bölgemizin tartışmasız şekilde lideri konumunda bulunan, dev başarının mimarı dev kadromuza kendi adıma ve kurumum adına en kalbi şekilde teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.