Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Gülşehir ve Ürgüp'te emin adımlarla ilerliyor

GÜNCEL 22.07.2020 - 10:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türk Eğitim Sen Gülşehir ve Ürgüp'te emin adımlarla ilerliyor

Sendikaların üye sayılarına göre belirlenen yetki dönemi ilçelerde atılan imzalarla tamamlandı.
  Sendikaların üye sayılarına göre belirlenen yetki dönemi ilçelerde atılan imzalarla tamamlandı.   Nevşehir Merkez ilçede 22 Temmuz Salı günü imzalanarak bu seneki yetki süreci tamamlanmış olacak. Ancak 2021 yılı büyük önem taşımaktadır. 15 Mayıs 2021 üye sayısına göre Toplu sözleşmede imza sahibi olacak sendika, çalışanın hakkını koruyacak geliştirecek sendika belirlenecektir. Bu açıdan sendikaların üye sayıları büyük önem taşımaktadır. Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi Gülşehir ve Ürgüp’te emin adımlarla ilerliyor.   Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Gülşehir ilçemizde bir önceki yıla göre 24 yeni üye artışımızla 88 arkadaşımız bizim sendikacılık mücadelemize güvenerek destek verdiler. Gülşehir’de 2 yılda üye sayımızı 2 katına çıkarmış durumdayız. Bizim üye sayımız artarken Memuru toplu sözleşme masasında 3.5’a teslim edenlerin üye sayısı düşmektedir. “Ben Türk Milletini, Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, Rüşvet ve hile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, Ahlâktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum. Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu, Allah Yolu’na çağırıyorum.” Anlayışıyla sendikal faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Baskı, şiddet ve mobbingle ayakta duran tüm yapılar çökecektir. Milli değerleri, milli kimliği, milli kültürü ön plana çıkartan milli sendikalar her zaman var olacaklardır. Dedi. Urgenç; Gülşehir ilçemizde yeni dönemde yetkili sendika olacaklarını belirterek İlçe başkanı Hacı Ahmet Gürlek ve uzun bir dönem ilçe başkanı olarak görev yapan Ümit Kılıç nezdinde ilçe yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür etti.   Ürgüp ilçesindeki üyelerine teşekkür eden Urgenç; Ürgüp ilçemizde de üye sayımızı bir önceki yıla göre 23 artırarak 172 üyeye ulaştık. Çalışmalarımızla önümüzdeki dönem inşallah Ürgüp’te de yetkili sendika olacağımıza inanıyorum. Ürgüp ahlakın ve faziletin simge şehridir. Biz mücadelemizin şerefini anlatmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza miras olarak makam ve mevki bırakmayı vaad etmiyoruz. Onurlu bir yaşam şerefli bir gelecek bırakmak için mücadele ediyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi ile çalışanların haklarını korumak ve geliştirmek ideali ile mücadelemize devam ediyoruz. Bizimle birlikte Türkiye’nin kurucu değerlerine ve kuruluş felsefesine sahip çıkarak yol yürüyen tüm eğitim çalışanlarına, üyelerimize teşekkür ediyorum. Her türlü vaat ve baskıya rağmen dik duruş sergileyen eğitim çalışanlarına müteşekkirim. Bu bağlamda Ürgüp ilçe başkanımız Hasan Fındıklı ve Türk Eğitim Sen İlçe yönetim kurulu, okul temsilcilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.                                                                                
Sendikaların üye sayılarına göre belirlenen yetki dönemi ilçelerde atılan imzalarla tamamlandı.

 

Sendikaların üye sayılarına göre belirlenen yetki dönemi ilçelerde atılan imzalarla tamamlandı.

 

Nevşehir Merkez ilçede 22 Temmuz Salı günü imzalanarak bu seneki yetki süreci tamamlanmış olacak. Ancak 2021 yılı büyük önem taşımaktadır. 15 Mayıs 2021 üye sayısına göre Toplu sözleşmede imza sahibi olacak sendika, çalışanın hakkını koruyacak geliştirecek sendika belirlenecektir. Bu açıdan sendikaların üye sayıları büyük önem taşımaktadır. Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi Gülşehir ve Ürgüp’te emin adımlarla ilerliyor.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Gülşehir ilçemizde bir önceki yıla göre 24 yeni üye artışımızla 88 arkadaşımız bizim sendikacılık mücadelemize güvenerek destek verdiler. Gülşehir’de 2 yılda üye sayımızı 2 katına çıkarmış durumdayız. Bizim üye sayımız artarken Memuru toplu sözleşme masasında 3.5’a teslim edenlerin üye sayısı düşmektedir. “Ben Türk Milletini, Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, Rüşvet ve hile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, Ahlâktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum. Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu, Allah Yolu’na çağırıyorum.” Anlayışıyla sendikal faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Baskı, şiddet ve mobbingle ayakta duran tüm yapılar çökecektir. Milli değerleri, milli kimliği, milli kültürü ön plana çıkartan milli sendikalar her zaman var olacaklardır. Dedi. Urgenç; Gülşehir ilçemizde yeni dönemde yetkili sendika olacaklarını belirterek İlçe başkanı Hacı Ahmet Gürlek ve uzun bir dönem ilçe başkanı olarak görev yapan Ümit Kılıç nezdinde ilçe yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür etti.

 

Ürgüp ilçesindeki üyelerine teşekkür eden Urgenç; Ürgüp ilçemizde de üye sayımızı bir önceki yıla göre 23 artırarak 172 üyeye ulaştık. Çalışmalarımızla önümüzdeki dönem inşallah Ürgüp’te de yetkili sendika olacağımıza inanıyorum. Ürgüp ahlakın ve faziletin simge şehridir. Biz mücadelemizin şerefini anlatmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza miras olarak makam ve mevki bırakmayı vaad etmiyoruz. Onurlu bir yaşam şerefli bir gelecek bırakmak için mücadele ediyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi ile çalışanların haklarını korumak ve geliştirmek ideali ile mücadelemize devam ediyoruz. Bizimle birlikte Türkiye’nin kurucu değerlerine ve kuruluş felsefesine sahip çıkarak yol yürüyen tüm eğitim çalışanlarına, üyelerimize teşekkür ediyorum. Her türlü vaat ve baskıya rağmen dik duruş sergileyen eğitim çalışanlarına müteşekkirim. Bu bağlamda Ürgüp ilçe başkanımız Hasan Fındıklı ve Türk Eğitim Sen İlçe yönetim kurulu, okul temsilcilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.