Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çocuk oyunları şenliği düzenlendi

NEVŞEHİR 08.06.2020 - 11:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çocuk oyunları şenliği düzenlendi

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Covid-19 sebebiyle günlerdir evlerinden dışarı çıkamayan çocuklar için, sokağa çıkma izinlerinin olduğu gün ve saatleri içerisinde “Çocuk Oyunları Şenliği” kapsamında etkinlik düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Covid-19 sebebiyle günlerdir evlerinden dışarı çıkamayan çocuklar için, sokağa çıkma izinlerinin olduğu gün ve saatleri içerisinde “Çocuk Oyunları Şenliği” kapsamında etkinlik düzenlendi.   Etkinlikte birçok çocuk oyunları ile geliştirici oyunlar oynatarak çocukları hem eğlendirip hem de kendilerini iyi hmeleri adına madalyalar ile ödüllendirdi.   Etkinlik sonrasında antrenörler çocuklara evde kaldıkları sürece sıkılmamaları ve spor yapmaları için spor öncesi ısınma hareketleri ve Jimnastik hareketlerini gösterdi.   İl müdürü Muhsin Özdemir çocuklara; “Normal sürece girildiğinde hepinizi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bekliyorum. Gençlik merkezimizi ve spor salonlarımızı sizler için daima temiz ve güvenli hale getirdik. Normal sürece girdiğimizde ve sizlerin rahat rahat sokaklara çıkmaya başladığınızda gelip gönlünüzce spor yapıp, oyunlar oynayabilirsiniz. Sizlere ve ailenize sağlıklı günler diliyorum” dedi.
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Covid-19 sebebiyle günlerdir evlerinden dışarı çıkamayan çocuklar için, sokağa çıkma izinlerinin olduğu gün ve saatleri içerisinde “Çocuk Oyunları Şenliği” kapsamında etkinlik düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Covid-19 sebebiyle günlerdir evlerinden dışarı çıkamayan çocuklar için, sokağa çıkma izinlerinin olduğu gün ve saatleri içerisinde “Çocuk Oyunları Şenliği” kapsamında etkinlik düzenlendi.

 

Etkinlikte birçok çocuk oyunları ile geliştirici oyunlar oynatarak çocukları hem eğlendirip hem de kendilerini iyi hmeleri adına madalyalar ile ödüllendirdi.

 

Etkinlik sonrasında antrenörler çocuklara evde kaldıkları sürece sıkılmamaları ve spor yapmaları için spor öncesi ısınma hareketleri ve Jimnastik hareketlerini gösterdi.

 

İl müdürü Muhsin Özdemir çocuklara; “Normal sürece girildiğinde hepinizi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bekliyorum. Gençlik merkezimizi ve spor salonlarımızı sizler için daima temiz ve güvenli hale getirdik. Normal sürece girdiğimizde ve sizlerin rahat rahat sokaklara çıkmaya başladığınızda gelip gönlünüzce spor yapıp, oyunlar oynayabilirsiniz. Sizlere ve ailenize sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.