Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınışık, 'Tüm engellilerimizin haftası kutlu olsun'

GÜNCEL 11.05.2020 - 12:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altınışık, 'Tüm engellilerimizin haftası kutlu olsun'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık engelliler haftasını kutlayan bir açıklama yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık engelliler haftasını kutlayan bir açıklama yaptı.   Altınışık, “Engelli vatandaşlarımıza sadece bir hafta değil, tüm yaşamları boyunca sahip çıkmalıyız. Kendimizi onların yerine koyarak düşünmeli ve engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında daha da artması dileğiyle, Engelliler Haftasını kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık engelliler haftasını kutlayan bir açıklama yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık engelliler haftasını kutlayan bir açıklama yaptı.

 


Altınışık, “Engelli vatandaşlarımıza sadece bir hafta değil, tüm yaşamları boyunca sahip çıkmalıyız. Kendimizi onların yerine koyarak düşünmeli ve engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında daha da artması dileğiyle, Engelliler Haftasını kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.