Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İki başkanın örnek azmi

NEVŞEHİR 29.04.2020 - 12:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İki başkanın örnek azmi

Korona virüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de çok sayıda işyeri kapandı. Bazı işyerleri ise yeterli iş yapamadığı için kendiliğinden kapatıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de çok sayıda işyeri kapandı. Bazı işyerleri ise yeterli iş yapamadığı için kendiliğinden kapatıldı.   Bu süreçte Nevşehir’de işyerleri kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları ile sebze meyve dışında Pazar tezgahı açan esnafların en büyük savunucuları iki oda başkanı oldu.   Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları işletmecileri Odası Başkanı Cengiz Taşhan, iki aydır işyerlerini açamayan, bir çoğu ekonomik anlamda sıkıntıya düşen esnaflarına hem yardım elini uzatmaya, hem de yeniden işyerlerinin açılması için çaba sarf etmeye devam ediyor.   İşyerleri kapatılan ancak oda başkanları tarafından ne yardım eli uz atılıp ne de bu süreçte esnafının yanında olmayan bazı esnaf sanatkar kesimi de var ki bu iki oda başkanına ister istemez gıpta ile bakmaya devam ediyor.  
Korona virüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de çok sayıda işyeri kapandı. Bazı işyerleri ise yeterli iş yapamadığı için kendiliğinden kapatıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de çok sayıda işyeri kapandı. Bazı işyerleri ise yeterli iş yapamadığı için kendiliğinden kapatıldı.

 

Bu süreçte Nevşehir’de işyerleri kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları ile sebze meyve dışında Pazar tezgahı açan esnafların en büyük savunucuları iki oda başkanı oldu.

 

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları işletmecileri Odası Başkanı Cengiz Taşhan, iki aydır işyerlerini açamayan, bir çoğu ekonomik anlamda sıkıntıya düşen esnaflarına hem yardım elini uzatmaya, hem de yeniden işyerlerinin açılması için çaba sarf etmeye devam ediyor.

 

İşyerleri kapatılan ancak oda başkanları tarafından ne yardım eli uz atılıp ne de bu süreçte esnafının yanında olmayan bazı esnaf sanatkar kesimi de var ki bu iki oda başkanına ister istemez gıpta ile bakmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.