Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir tedbirlere uyuyor

İLÇELER 14.04.2020 - 13:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir tedbirlere uyuyor

Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de korona virüse karşı en önemli mücadele yönteminin insanlar arasındaki teması önlemek olduğunun farkına varan halk mümkün olduğunca sokağa çıkmamaya gayret gösteriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de korona virüse karşı en önemli mücadele yönteminin insanlar arasındaki teması önlemek olduğunun farkına varan halk mümkün olduğunca sokağa çıkmamaya gayret gösteriyor.   Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde de İlçe Kaymakamlığı tarafından ilan edilen Korona Virüs ile mücadele tedbirlerine genel itibariyle vatandaşların uyduğu gözleniyor.   Büyükşehirlerde rastlanan istenmeyen görüntülerin yaşanmadığı Gülşehir ilçesinde fotoğraf karelerinden de anlaşılacağı üzere ilçe halkının sokağa çıkmamaya özen gösterdiği gözle görülürken, ilçe sokakları ve caddeleri işte böyle bomboş kaldı.  
Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de korona virüse karşı en önemli mücadele yönteminin insanlar arasındaki teması önlemek olduğunun farkına varan halk mümkün olduğunca sokağa çıkmamaya gayret gösteriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de korona virüse karşı en önemli mücadele yönteminin insanlar arasındaki teması önlemek olduğunun farkına varan halk mümkün olduğunca sokağa çıkmamaya gayret gösteriyor.

 

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde de İlçe Kaymakamlığı tarafından ilan edilen Korona Virüs ile mücadele tedbirlerine genel itibariyle vatandaşların uyduğu gözleniyor.

 

Büyükşehirlerde rastlanan istenmeyen görüntülerin yaşanmadığı Gülşehir ilçesinde fotoğraf karelerinden de anlaşılacağı üzere ilçe halkının sokağa çıkmamaya özen gösterdiği gözle görülürken, ilçe sokakları ve caddeleri işte böyle bomboş kaldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.