Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Partiden çifte kutlama

GÜNCEL 07.04.2020 - 12:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Partiden çifte kutlama

İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, hem berat kandilini hem de Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, hem berat kandilini hem de Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.   Başkan Karaaslan, “Ramazan ayının müjdecisi mübarek Berat Kandiline erişmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İslam âlemi için ibadet, dua ve istiğfar ederek maneviyat duygularımızın güçlendiği bu mukaddes gecede gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyor, Berat Kandilinin ülkemize ve tüm İslam Âlemi için hayırlara vesile olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım. Bu arada Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü de kutlar, tüm emniyet mensuplarımıza sağlıklı ve başarılı günler dileriz” diye konuştu.
İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, hem berat kandilini hem de Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, hem berat kandilini hem de Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

Başkan Karaaslan, “Ramazan ayının müjdecisi mübarek Berat Kandiline erişmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İslam âlemi için ibadet, dua ve istiğfar ederek maneviyat duygularımızın güçlendiği bu mukaddes gecede gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyor, Berat Kandilinin ülkemize ve tüm İslam Âlemi için hayırlara vesile olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım. Bu arada Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü de kutlar, tüm emniyet mensuplarımıza sağlıklı ve başarılı günler dileriz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.