Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöllü sporcuların başarısı ödüllendirildi

SPOR 09.03.2020 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöllü sporcuların başarısı ödüllendirildi

Acıgöl Gençlik ve Spor Kulübü judocuların dan 81 kg da yarışan Muhammed Ali Doğan rakiplerinin hepsini yenerek işitme engellilerde Türkiye Şampiyonu oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Gençlik ve Spor Kulübü judocuların dan 81 kg da yarışan Muhammed Ali Doğan rakiplerinin hepsini yenerek işitme engellilerde Türkiye Şampiyonu oldu.   Ayrıca Ümitler kategorisinde M. Ali Doğan 81 kg'da Türkiye 3. olurken, Zehra Ünkesti 44 kg'da Türkiye 2.liği elde etti.   Yıldızlar 44 kg'da yarışan Elif Sena Özdoğan 3.olarak bronz madalyanın sahibi olurken, 52 kg'da Şerife Köksal üçüncü olarak Bronz madalya kazanarak şampiyonayı başarıyla tamamladı. Bu başarılarından dolayı İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, sporcuları makamında tebrik ederek hediye verdi.
Acıgöl Gençlik ve Spor Kulübü judocuların dan 81 kg da yarışan Muhammed Ali Doğan rakiplerinin hepsini yenerek işitme engellilerde Türkiye Şampiyonu oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Gençlik ve Spor Kulübü judocuların dan 81 kg da yarışan Muhammed Ali Doğan rakiplerinin hepsini yenerek işitme engellilerde Türkiye Şampiyonu oldu.

 


Ayrıca Ümitler kategorisinde M. Ali Doğan 81 kg'da Türkiye 3. olurken, Zehra Ünkesti 44 kg'da Türkiye 2.liği elde etti.

 


Yıldızlar 44 kg'da yarışan Elif Sena Özdoğan 3.olarak bronz madalyanın sahibi olurken, 52 kg'da Şerife Köksal üçüncü olarak Bronz madalya kazanarak şampiyonayı başarıyla tamamladı.


Bu başarılarından dolayı İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, sporcuları makamında tebrik ederek hediye verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.