Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in özel sporcusu Ramazan, TBMM Başkanı Şentop ile buluştu

GÜNCEL 06.03.2020 - 13:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’in özel sporcusu Ramazan, TBMM Başkanı Şentop ile buluştu

Nevşehir’in özel sporcusu Ramazan Ünlü, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile bir araya geldi.
  Nevşehir’in özel sporcusu ve milli takım sporcusu olan Ramazan Ünlü, antrenörü Tarkan Güney ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti.  Özel sporcu Ramazan Ünlü TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile bir süre sohbet derken, Kapadokya Mavi Umut Spor Kulübü Antrenörü Tarkan Güney’de çalışmaları hakkında TBMM Başkanı Şentop’a bilgiler verdi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’de Nevşehir’in özel sporcu aynı zamanda milli takımın da başarılı sporcularından olan Ramazan Ünlü’ye her platformda destek verdiklerini bu desteklerin devam edeceğini söyledi.
Nevşehir’in özel sporcusu Ramazan Ünlü, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile bir araya geldi.

 

Nevşehir’in özel sporcusu ve milli takım sporcusu olan Ramazan Ünlü, antrenörü Tarkan Güney ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti.  Özel sporcu Ramazan Ünlü TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile bir süre sohbet derken, Kapadokya Mavi Umut Spor Kulübü Antrenörü Tarkan Güney’de çalışmaları hakkında TBMM Başkanı Şentop’a bilgiler verdi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’de Nevşehir’in özel sporcu aynı zamanda milli takımın da başarılı sporcularından olan Ramazan Ünlü’ye her platformda destek verdiklerini bu desteklerin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.