Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş belediyesine bir hibe de İzmir’den

BELEDİYELER 19.02.2020 - 13:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş belediyesine bir hibe de İzmir’den

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hacıbektaş Belediyesine araç hibesinde bulundu.
NEVŞEHİR(MHA) İzmir Büyükşehir Belediyesi Hacıbektaş Belediyesine araç hibesinde bulundu.   Başkan Arif Yoldaş Altıok, “Aracımızı Hacıbektaş Belediyesine hibe eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyur’e, hibe aşamasında bizlere destek veren, Özel Kalem Müdürü değerli hemşehrimiz Sayın Lütfi Ünal’a, Genel Sekreterimiz Sayın Buğra Gökçe’ye ve Sevgili kardeşim Atılgan Taşdemir’e şahsım ve Hacıbektaş Belediyesi olarak teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Hacıbektaş Belediyesine araç hibesinde bulundu.

NEVŞEHİR(MHA) İzmir Büyükşehir Belediyesi Hacıbektaş Belediyesine araç hibesinde bulundu.

 

Başkan Arif Yoldaş Altıok, “Aracımızı Hacıbektaş Belediyesine hibe eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyur’e, hibe aşamasında bizlere destek veren, Özel Kalem Müdürü değerli hemşehrimiz Sayın Lütfi Ünal’a, Genel Sekreterimiz Sayın Buğra Gökçe’ye ve Sevgili kardeşim Atılgan Taşdemir’e şahsım ve Hacıbektaş Belediyesi olarak teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.