Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

75. Yıl ortaokulundan bir ulusal başarı daha

EĞİTİM 13.02.2020 - 16:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

75. Yıl ortaokulundan bir ulusal başarı daha

Nevşehir'in başarılı eğitim kurumlarından 75. yıl Ortaokulu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye birinciliğini kazandı.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in başarılı eğitim kurumlarından 75. yıl Ortaokulu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye birinciliğini kazandı.   Bakanlığın düzenlediği geri dönüştürülebilir atık yarışmasında Ortaokullar arası 5. ve 6. sınıflar kategorisinde Türkiye birinciliğini kazanan okula ödülünü Çevre ve şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar verdi.   Okul öğrencisi Sudem Tamirci Robot isimli eseriyle ödülü layık görüldü.
Nevşehir'in başarılı eğitim kurumlarından 75. yıl Ortaokulu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye birinciliğini kazandı.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in başarılı eğitim kurumlarından 75. yıl Ortaokulu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye birinciliğini kazandı.

 

Bakanlığın düzenlediği geri dönüştürülebilir atık yarışmasında Ortaokullar arası 5. ve 6. sınıflar kategorisinde Türkiye birinciliğini kazanan okula ödülünü Çevre ve şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar verdi.

 

Okul öğrencisi Sudem Tamirci Robot isimli eseriyle ödülü layık görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.