Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Gülşehir kadın kolları her daim sahada

SİYASET 02.01.2020 - 12:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP Gülşehir kadın kolları her daim sahada

Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Kadın Kolları seçimden seçime değil, yılın her günü sahada.
NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Kadın Kolları seçimden seçime değil, yılın her günü sahada.   Emine Altıparmak’ın başkanlığındaki MHP Gülşehir kadın kolları teşkilatı önemli gün ve gecelerin yanında, teşkilata yeni üye kazandırmak içinde durmadan çalışmaya devam ediyor.   Etkinlikten daha çok Gülşehir’deki kadınlarla bir araya gelip partiye üye olmalarını sağlayıp MHP kadın kollarını İlçede daha da güçlenmeye çalıştıklarını belirten İlçe kadın kolları başkanı Altıparmak, sadece seçimden seçime değil, yılın her günü kadınların sorunlarına çözüm üretmek için çalıştıklarını dile getiriyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Kadın Kolları seçimden seçime değil, yılın her günü sahada.

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Kadın Kolları seçimden seçime değil, yılın her günü sahada.

 

Emine Altıparmak’ın başkanlığındaki MHP Gülşehir kadın kolları teşkilatı önemli gün ve gecelerin yanında, teşkilata yeni üye kazandırmak içinde durmadan çalışmaya devam ediyor.

 

Etkinlikten daha çok Gülşehir’deki kadınlarla bir araya gelip partiye üye olmalarını sağlayıp MHP kadın kollarını İlçede daha da güçlenmeye çalıştıklarını belirten İlçe kadın kolları başkanı Altıparmak, sadece seçimden seçime değil, yılın her günü kadınların sorunlarına çözüm üretmek için çalıştıklarını dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.