Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de domuza çarpan araç kullanılamaz hale geldi

ASAYİŞ 25.12.2019 - 22:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de domuza çarpan araç kullanılamaz hale geldi

Nevşehir’den Ürgüp istikametine gitmekte olan otomobil önüne fırlayan domuza çarptı. Çarpma sonrasında domuza çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi.
  Edinilen bilgiye göre, 38 AAN 38 plakalı otomobil, Nevşehir istikametinden Ürgüp istikametine seyir halinde iken yola fırlayan domuza çarptı. Domuz daha sonradan karşı yönden gelen ikinci bir aracada zarar verdi. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobiller çarpa noktasından uzak bir alanda durabildi.   Kazada, araçta bulunan bir kişi yaralandı. Yaralı, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulansıyla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.   Polis ekipleri kaza ile ilgili tutanak tutarken ölen domuz ise çöp arabasına konulurken kaza yapan araç kullanılamaz hale geldi.
Nevşehir’den Ürgüp istikametine gitmekte olan otomobil önüne fırlayan domuza çarptı. Çarpma sonrasında domuza çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, 38 AAN 38 plakalı otomobil, Nevşehir istikametinden Ürgüp istikametine seyir halinde iken yola fırlayan domuza çarptı. Domuz daha sonradan karşı yönden gelen ikinci bir aracada zarar verdi. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobiller çarpa noktasından uzak bir alanda durabildi.

 

Kazada, araçta bulunan bir kişi yaralandı. Yaralı, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulansıyla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

 

Polis ekipleri kaza ile ilgili tutanak tutarken ölen domuz ise çöp arabasına konulurken kaza yapan araç kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.