Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de tutuklu ve hükümlere din eğitimi verildi

NEVŞEHİR 24.12.2019 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de tutuklu ve hükümlere din eğitimi verildi

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülere din eğitimi verildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Adalet Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı arasında tanzim olunan ikili protokolün  uyarınca; Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ile Nevşehir İl Müftülüğü ile kurumunda barındırılan suça sürüklenen çocuklar, genç ve yetişkin hükümlü ve tutuklulara uygulanacak  manevi rehberlik hizmetlerin daha etkin verimli şekilde uygulanmasını görüşülmek üzere Ceza İnfaz Kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Engin Demirci başkanlığında, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kağan Gençer, Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü Tuncer Erçakır, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Ceza İnfaz Kurumu Vaizi Burhanettin Yenen  İl Vaizi Mahmut Özcan, Din Hizmetleri Uzmanı Ali Aslan, İmam-Hatip Halil İbrahim Ayan, Kurum Öğretmeni Emre Elaçmaz Ve Kurum Öğretmeni Durmuş Bülent Bayraktar katılımıyla ile toplantı tertip edildi. Yapılan Toplantıda; Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ile Nevşehir İl Müftülüğü arasında Manevi Rehberlik Biriminin oluşturulması ve koordinasyonun sağlanması verimli etkin bir şekilde işleyişin yürütülmesi konuları görüşüldü.
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülere din eğitimi verildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Adalet Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı arasında tanzim olunan ikili protokolün  uyarınca; Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ile Nevşehir İl Müftülüğü ile kurumunda barındırılan suça sürüklenen çocuklar, genç ve yetişkin hükümlü ve tutuklulara uygulanacak  manevi rehberlik hizmetlerin daha etkin verimli şekilde uygulanmasını görüşülmek üzere Ceza İnfaz Kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Engin Demirci başkanlığında, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kağan Gençer, Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü Tuncer Erçakır, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Ceza İnfaz Kurumu Vaizi Burhanettin Yenen  İl Vaizi Mahmut Özcan, Din Hizmetleri Uzmanı Ali Aslan, İmam-Hatip Halil İbrahim Ayan, Kurum Öğretmeni Emre Elaçmaz Ve Kurum Öğretmeni Durmuş Bülent Bayraktar katılımıyla ile toplantı tertip edildi.


Yapılan Toplantıda; Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ile Nevşehir İl Müftülüğü arasında Manevi Rehberlik Biriminin oluşturulması ve koordinasyonun sağlanması verimli etkin bir şekilde işleyişin yürütülmesi konuları görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.