Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı, 400 öğrenciye kışlık bot hediye etti

NEVŞEHİR 20.12.2019 - 21:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Arı, 400 öğrenciye kışlık bot hediye etti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’deki çeşitli okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için 400 çift bot dağıttı.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’in 22 farklı mahallesindeki fakir ve dar gelirli ailelerin çocuklarının soğuk kış günlerinde ayaklarının üşümemesi için 400 çift bot aldı. Kızlar ve erkekler için farklı renk ve modellerde hazırlanan botlar, Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün bulunduğu Paşa Konağı’na aileleri ile birlikte gelen çocuklara dağıtıldı.   Törende çocuklarla yakından ilgilenen ve çocukların botlarını tek tek kendisi giydiren Başkan Arı, çocuklara ayrıca çeşitli hediyelerde dağıttı.   Dağıtılan ayakkabılar öğrencilerin yüzünü güldürürken Başkan Arı’da bu sevince ortak oldu.   İmkânlar ölçüsünde her zaman fakir ve dar gelirli vatandaşların yanında olduğunu belirten Başkan Arı, bu gibi projelere destek veren hayırseverlere teşekkür etti. Arı, “Nevşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında yaptığımız faaliyetlerin yanı sıra özellikle dar gelirli insanlarımıza yönelikte ihtiyaçlar noktasında, imkânlar ölçüsünde destek çıkıyoruz. Bugün de gerçekleştirdiğimiz etkinlikte, minik çocuklarımızın yüzlerinin güldürmemizde katkıları bulunan kıymetli dostumuz Birlik Vakfı Genç Teşekkülü olan Genç Birlik Ankara İl Başkanı Ebubekir Türkmen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’deki çeşitli okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için 400 çift bot dağıttı.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’in 22 farklı mahallesindeki fakir ve dar gelirli ailelerin çocuklarının soğuk kış günlerinde ayaklarının üşümemesi için 400 çift bot aldı. Kızlar ve erkekler için farklı renk ve modellerde hazırlanan botlar, Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün bulunduğu Paşa Konağı’na aileleri ile birlikte gelen çocuklara dağıtıldı.

 

Törende çocuklarla yakından ilgilenen ve çocukların botlarını tek tek kendisi giydiren Başkan Arı, çocuklara ayrıca çeşitli hediyelerde dağıttı.

 

Dağıtılan ayakkabılar öğrencilerin yüzünü güldürürken Başkan Arı’da bu sevince ortak oldu.

 

İmkânlar ölçüsünde her zaman fakir ve dar gelirli vatandaşların yanında olduğunu belirten Başkan Arı, bu gibi projelere destek veren hayırseverlere teşekkür etti. Arı, “Nevşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında yaptığımız faaliyetlerin yanı sıra özellikle dar gelirli insanlarımıza yönelikte ihtiyaçlar noktasında, imkânlar ölçüsünde destek çıkıyoruz. Bugün de gerçekleştirdiğimiz etkinlikte, minik çocuklarımızın yüzlerinin güldürmemizde katkıları bulunan kıymetli dostumuz Birlik Vakfı Genç Teşekkülü olan Genç Birlik Ankara İl Başkanı Ebubekir Türkmen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.