Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Karayolları 67.Şube Şefliğini ziyaret etti

NEVŞEHİR 17.12.2019 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, Karayolları 67.Şube Şefliğini ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Karayolları 67. Şube Şefliğinde düzenlenen programa katıldı.
  Vali İlhami Aktaş ve beraberinde İl protokolü ile birlikte 2019-2020 yılı kış sezonu çalışmaları programı doğrultusunda Nevşehir 67. Şube şefliğinde düzenlenen programa katılarak, çalışma yapacak işçilerle birlikte sezonun kazasız belasız geçmesi için kurban kesilip, dua edildi.   Vali İlhami Aktaş, bu kış sezonu için tüm kış tedbirlerinin alındığını belirterek, kış sezonunun kazasız geçmesini diliyorum dedi.   Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ise karayollarının araçları ve yollarla alakalı bilgiler verdi ve kışa hazır olduklarını belirtti.   Programa; Vali İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş, İl Müftüsü Yakup Öztürk. Karayolları 67. Şube Şefi Fazıl Arıkan ve personeli katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Karayolları 67. Şube Şefliğinde düzenlenen programa katıldı.

 

Vali İlhami Aktaş ve beraberinde İl protokolü ile birlikte 2019-2020 yılı kış sezonu çalışmaları programı doğrultusunda Nevşehir 67. Şube şefliğinde düzenlenen programa katılarak, çalışma yapacak işçilerle birlikte sezonun kazasız belasız geçmesi için kurban kesilip, dua edildi.

 

Vali İlhami Aktaş, bu kış sezonu için tüm kış tedbirlerinin alındığını belirterek, kış sezonunun kazasız geçmesini diliyorum dedi.

 

Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ise karayollarının araçları ve yollarla alakalı bilgiler verdi ve kışa hazır olduklarını belirtti.

 

Programa; Vali İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş, İl Müftüsü Yakup Öztürk. Karayolları 67. Şube Şefi Fazıl Arıkan ve personeli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.