Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altıok Kazakistan’ın kuruluş yıldönümü programına katıldı

NEVŞEHİR 17.12.2019 - 13:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altıok Kazakistan’ın kuruluş yıldönümü programına katıldı

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kazakistan’ın kuruluş yıldönümü programına katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kazakistan’ın kuruluş yıldönümü programına katıldı.   Altıok, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Faruk Sarıaslan ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Gökhan Zeybek ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kazakistan Büyükelçiliğinin düzenlediği Kazakistan’ın 28. Kuruluş yıldönümü programına katıldık” dedi.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kazakistan’ın kuruluş yıldönümü programına katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kazakistan’ın kuruluş yıldönümü programına katıldı.

 

Altıok, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Faruk Sarıaslan ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Gökhan Zeybek ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kazakistan Büyükelçiliğinin düzenlediği Kazakistan’ın 28. Kuruluş yıldönümü programına katıldık” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.