Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dostlukları ilelebet baki

SİYASET 14.12.2019 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dostlukları ilelebet baki

Milliyetçi Hareket Partili iki belediye başkanı var ki dostlarını sevindiriyor, düşmanlarını ise değim yerinde ise çatır çatır çatlatıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili iki belediye başkanı var ki dostlarını sevindiriyor, düşmanlarını ise değim yerinde ise çatır çatır çatlatıyor.   MHP’li Kaymaklı belediye başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, gerek partilerinin düzenlediği etkinliklerde, gerekse belediyelerinin düzenlediği etkinliklerde sık sık yana yana görülen iki isim.   Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin birlik ve beraberliğinin en iyi göstergesi durumundaki Kaymaklı ve Kavak belediye Başkanlarının el ele, gönül gönüle halleri aslında meselenin koltuk, makam davası değil, dava meselesi olduğunun açıkça görüntüsü durumunda.
Milliyetçi Hareket Partili iki belediye başkanı var ki dostlarını sevindiriyor, düşmanlarını ise değim yerinde ise çatır çatır çatlatıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili iki belediye başkanı var ki dostlarını sevindiriyor, düşmanlarını ise değim yerinde ise çatır çatır çatlatıyor.

 

MHP’li Kaymaklı belediye başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, gerek partilerinin düzenlediği etkinliklerde, gerekse belediyelerinin düzenlediği etkinliklerde sık sık yana yana görülen iki isim.

 

Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin birlik ve beraberliğinin en iyi göstergesi durumundaki Kaymaklı ve Kavak belediye Başkanlarının el ele, gönül gönüle halleri aslında meselenin koltuk, makam davası değil, dava meselesi olduğunun açıkça görüntüsü durumunda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.