Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO’dan ihracatçılara önemli duyuru

NEVŞEHİR 13.12.2019 - 12:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NTSO’dan ihracatçılara önemli duyuru

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ihrcaat işlemlerinde kullanılacak ahşap malzemeler konusunda ihracatçı firmalara önemli bir duyuru da bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ihrcaat işlemlerinde kullanılacak ahşap malzemeler konusunda ihracatçı firmalara önemli bir duyuru da bulundu.   Söz konusu açıklamada; “Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü’nden gelen yazıda İhracatçılarımızın 01.01.2020 tarihinden itibaren ihracat işlemlerinde kullanacakları ahşap ambalaj malzemelerini öncelikli olarak yönetmeliğe uygunluğunu kontrol ederek satın almalar, satın aldıkları ürünlerde ısıl işlem çıktılarını kontrol ederek özellikle tarihine dikkat etmeleri, yeni ısıl işlem uygulaması ve işaretlemesi yapılmış ürünleri tercih etmeleri, T.C Tarım ve Orman Bakanlığı’nca ruhsatlandırılmış izin belgeli işletmelerin aktif olarak faaliyetine devam edenlerin günlük olarak güncellendiği https://aambalaj.tarim.gov.tr/ adresinden kontrol ederek ürünleri satın almaları yaşanması muhtemel mağduriyetlerin önüne geçilebileceği bildirilmiştir. Üyelerimize duyurulur” denildi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ihrcaat işlemlerinde kullanılacak ahşap malzemeler konusunda ihracatçı firmalara önemli bir duyuru da bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ihrcaat işlemlerinde kullanılacak ahşap malzemeler konusunda ihracatçı firmalara önemli bir duyuru da bulundu.

 

Söz konusu açıklamada; “Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü’nden gelen yazıda İhracatçılarımızın 01.01.2020 tarihinden itibaren ihracat işlemlerinde kullanacakları ahşap ambalaj malzemelerini öncelikli olarak yönetmeliğe uygunluğunu kontrol ederek satın almalar, satın aldıkları ürünlerde ısıl işlem çıktılarını kontrol ederek özellikle tarihine dikkat etmeleri, yeni ısıl işlem uygulaması ve işaretlemesi yapılmış ürünleri tercih etmeleri, T.C Tarım ve Orman Bakanlığı’nca ruhsatlandırılmış izin belgeli işletmelerin aktif olarak faaliyetine devam edenlerin günlük olarak güncellendiği https://aambalaj.tarim.gov.tr/ adresinden kontrol ederek ürünleri satın almaları yaşanması muhtemel mağduriyetlerin önüne geçilebileceği bildirilmiştir. Üyelerimize duyurulur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.