Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rosida Park Estetik ten Eğitim Çalışanlarına özel kampanya

NEVŞEHİR 20.11.2019 - 14:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Rosida Park Estetik ten Eğitim Çalışanlarına özel kampanya

Kişisel bakım ve güzel bir görünüm, cinsiyet ayrımı gözetilmeksizin her insan için önem arz ediyor. Bakımlı olmak dendiği zaman ise pek çok insanın aklına ilk olarak cildi geliyor.
  KİŞİSEL bakım ve güzel bir görünüm, cinsiyet ayrımı gözetilmeksizin her insan için önem arz ediyor. Bakımlı olmak dendiği zaman ise pek çok insanın aklına ilk olarak cildi geliyor.   Yorgunluk, stres, uykusuzluk, ergenlik dönemi ve ilerleyen yaş gibi pek çok etken cildinizin zamanla sağlıksız görünmesine sebep olabiliyor. Hal durum bu olunca da canlı, parlak ve pürüzsüz görünen sağlıklı bir cilde kavuşmak için cildinize gösterdiğiniz özen ve bakım son derece büyük bir önem taşıyor.   Atatürk Bulvarı üzerinde uzun yıldır profesyonel ve güvenilir hizmetin adresi olan Rosida park Estetik merkezi, lazer epilasyon, medikal cilt bakımları ile  Nevşehir halkına profesyonel olarak hizmet veriyor. Rosida park Merkezi işletme Müdürü Emine Sayın 24 Kasım öğretmenler güne özel uygulamalarının olduğunu ve bu güne özel hediyeler hazırladıklarını kaydederek şu açıklamalarda bulundu  “Gerek bugünün ve gerekse geleceğin Türkiye'sinin daha sağlıklı düzeye ulaşmasında öğretmenlerimizin de ciddi çabalarının varlığı her zaman için bizleri mutlu etmektedir. Eğitimin bir toplumun her alanda kalkınmasının temelinde yatan en önemli değer olduğunun bilinci içerisinde, eğitimi şekillendiren ve eğitimi verimli hale getiren öğretmenlerimizin bu açıdan vazgeçilmez bir önem taşıdığına inanıyorum. Toplum da örnek olarak gösterilen öğretmenlerimizin daha bakımlı ve daha güzel görünmeleri için bizde rosida park olarak bir farkındalık yaratmak istedik ve 24 Kasım Öğretmenler gününe özel fırsatlar hazırladık” dedi 24 Kasım Öğretmenler günü kutlayan Emine Sayın Tüm Eğitim çalışanlarını Güzellik merkezlerine Beklediklerini kaydetti.  Rosida park Adres: cami cedit mah. Atatürk Bulvarı No 13/3 Nevşehir Tel. 0 384 212 00 08 GSM: 05495519091  05469253000
Kişisel bakım ve güzel bir görünüm, cinsiyet ayrımı gözetilmeksizin her insan için önem arz ediyor. Bakımlı olmak dendiği zaman ise pek çok insanın aklına ilk olarak cildi geliyor.

 

KİŞİSEL bakım ve güzel bir görünüm, cinsiyet ayrımı gözetilmeksizin her insan için önem arz ediyor. Bakımlı olmak dendiği zaman ise pek çok insanın aklına ilk olarak cildi geliyor.

 

Yorgunluk, stres, uykusuzluk, ergenlik dönemi ve ilerleyen yaş gibi pek çok etken cildinizin zamanla sağlıksız görünmesine sebep olabiliyor. Hal durum bu olunca da canlı, parlak ve pürüzsüz görünen sağlıklı bir cilde kavuşmak için cildinize gösterdiğiniz özen ve bakım son derece büyük bir önem taşıyor.

 

Atatürk Bulvarı üzerinde uzun yıldır profesyonel ve güvenilir hizmetin adresi olan Rosida park Estetik merkezi, lazer epilasyon, medikal cilt bakımları ile  Nevşehir halkına profesyonel olarak hizmet veriyor.


Rosida park Merkezi işletme Müdürü Emine Sayın 24 Kasım öğretmenler güne özel uygulamalarının olduğunu ve bu güne özel hediyeler hazırladıklarını kaydederek şu açıklamalarda bulundu  “Gerek bugünün ve gerekse geleceğin Türkiye'sinin daha sağlıklı düzeye ulaşmasında öğretmenlerimizin de ciddi çabalarının varlığı her zaman için bizleri mutlu etmektedir. Eğitimin bir toplumun her alanda kalkınmasının temelinde yatan en önemli değer olduğunun bilinci içerisinde, eğitimi şekillendiren ve eğitimi verimli hale getiren öğretmenlerimizin bu açıdan vazgeçilmez bir önem taşıdığına inanıyorum. Toplum da örnek olarak gösterilen öğretmenlerimizin daha bakımlı ve daha güzel görünmeleri için bizde rosida park olarak bir farkındalık yaratmak istedik ve 24 Kasım Öğretmenler gününe özel fırsatlar hazırladık” dedi
24 Kasım Öğretmenler günü kutlayan Emine Sayın Tüm Eğitim çalışanlarını Güzellik merkezlerine Beklediklerini kaydetti. 
Rosida park
Adres: cami cedit mah. Atatürk Bulvarı
No 13/3 Nevşehir
Tel. 0 384 212 00 08
GSM: 05495519091  05469253000

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.